IRC-Galleria

Saippuasarjojen opitTorstai 08.05.2008 14:591. Älä koskaan herää ennen kuin olet meikannut ja silittänyt lakanasi.
2. Tarjoa jokaiselle vieraallesi paukku, vuorokaudenajasta riippumatta.
3. Pidä huoli siitä, että lapsesi kasvavat, mutta itse pysyt saman ikäisenä - vuodesta toiseen.
4. Älä aikaile! Pyri menemään naimisiin kosintaa seuraavana päivänä, viimeistään seuraavalla viikolla.
5. Jos haluat tunnustaa rakkaallesi jotain, älä mene laukomaan sitä päin naamaa. Pohdi asiaa itsesi kanssa ääneen, rakkaasi on oven takana ja kuulee kyllä.
6. Mies ei parane vaihtamalla. Viides aviomiehesi on sama kuin ensimmäinen.
7. Kunnioita perhettäsi pukeutumalla yhteisille aterioille asiallisesti. "Casual" tarkoittaa, että jakkupuku riittää ja miehet voivat sitoa solmionsa löyhemmin.
8. Itke hillitysti. Opi vieräyttämään yksi kyynel toisesta silmänurkasta tuijottaen samalla kaukaisuuteen. Älä ulvo räkää valuttaen.
9. Työaika on sitä varten, että selvitellään joko työpaikan sisäisiä tai työntekijöiden henkilökohtaisia ihmissuhde- ongelmia.
10. Säästä puhelinlaskuissa; vastaa lyhyesti "Haloo?" ja kun olet toimittanut asiasi, sulje puhelin kiittelemättä ja hyvästelemättä.
11. Älä usko puheita kuoleman lopullisuudesta, voit aina palata elävien joukkoon sillä hetkellä kun katsot läheistesi siitä eniten järkyttyvän (leskesi häät ym.)
12. Älä vastaa sinulle esitettyyn kysymykseen. Korvaa vastaus pitkällä ja hartaalla tuijotuksella käännellen päätä puolelta toiselle.
13. Älä rakastu saatikka pahastu selvittämättä ensin kys. henkilön taustoja. Hän voi hyvinkin olla sisaruksia.
14. Miten pysyt hoikkana saippuatähtien lailla? Laadukkaimmassakin ravintolassa töki annostasi ensin hetki haarukalla (huom! älä vie haarukkaa suuhun!), paiskaa sitten lautasliinasi suun pyyhkimisen jälkeen (vaikkei mitään pyyhittävää olekaan) lautaselle ja poistu ripeästi takavasemmalle niskojasi nakellen.
15. Jos sinulle käy hullusti, (jäät esimerkiksi jumiin hissiin) älä huoli! Voit huoletta pitkittää kärsimystäsi kolmeen viikkoon kärsimättä fyysisiä oireita.
16. Älä pelkää sukurutsaa ja muista, että sama mies kestää kyllä äidiltä tyttärelle (tai tyttäreltä äidille.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.