IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Perjantai 27.11.2009 20:15

voin kertoa että ei tule mitääääään tästä koviikosta!!!!!!! ruotsi on perseestä ja nelonen tulee!!!!!!!!!!!EN JAKSA LUEKAJARFARAE¤A........... ja ostin taas vipin vaikka lupasin ittelleni etten osta :((

voi vittu...-.-Sunnuntai 01.11.2009 13:01

Vuonna 2002 amerikkaan muuttanut nuori suomalaistyttö murhattiin raa'asti hänen taloonsa tunkeutuneen murtovarkaan toimesta, kun tyttö oli menossa hakemaan jäätelöä pakastimesta. Murtovaras löi tyttöä muovisella joulupukilla, tunki croissantin tämän korvaan, raiskasi tytön ja laittoi lopulta kuolleeksi luulleensa tytön talon pakastimeen, mutisten hiljaa sanoja "holy *** santa claus".
Aamulla tytön vanhemmat löysivät kuolleeksi jäätyneen tyttärensä pakastimesta. Pakastimen kannen sisäpuolella oli raapimajälkiä tytön epätoivoisista yrityksistä päästä ulos pakastimesta. Hän oli myös kirjoittanut kanteen sanat "i *** santa claus"
Nyt kun olet nähnyt, ja toistanut mielessä tytön viimeiset sanat, tulet tapaaman tämän murhatun tytön. Ensi yönä, juuri kun olet nukahtanut, tulet herämään pakastimen hurinaan ja huomaat että huoneessasi oleva peili on täysin huurussa. Kun menet katsomaan peiliä lähempää (älä yritä, teet niin kuitenkin ) huomaat että siihen on kirjoitettu sanat "i *** holy santa claus" ja näet tytön peilissä. Tämän jälkeen huoneesi lämpötilä laskee miinuksen puolelle, ja kuolet hypotermiaan, kuten tämä pieni tyttö.
Jos kopioit tämän tarinan omaan päiväkirjaasi, tyttö jättää sinut rauhaan, ja pelastut.
Kannattaa ottaa tämä tarina tosissaan.
Tämä pieni tyttö on ollut todellinen uhka internetin käyttäjille jo vuodesta 2002!
Tuhannet meediot ovat ajan saatossa todenneet tämän viestin sisältävän yliluonnollisia voimia.

!!Sunnuntai 11.10.2009 15:02

Olin Ylästönkoulun jumpasssaa :D:D

Hei mitä??!!Tiistai 06.10.2009 21:26

ärsyttävää mulla on koe viikko enkä tuu ikinä oppii käytttäättätäätä tätä!! ärsyttävää.

kuume.Keskiviikko 02.09.2009 11:49

;(((((((((Maanantai 17.08.2009 13:30

Voi hyvää päivääää koulu alkaa huomenna ja en oo tehny vielä kaikkee ja voi vittu. Viimenen päivä enkä aijo tehä mitää..paitsi mennä juulialle kattoo leffaa yövaatteissa..säälittävää. Monelta se koulu ees alkaa huomen ja mitä tuntei mullla on vai onko mitää..tästä se halvatun lukeminen taas alkaa ja en tuu pääsee läpi enää mistää ainakaan yhtiksestäruotsistamatikasta :D:D voi paska. ENKÄ TUU IKINÄ KÄYMÄÄN LIIKKA YKKÖSTÄ!

miten salkkarit voi enää jatkuu....Tiistai 02.06.2009 15:26

jos ykskään niist räjähdykses olleista selvii ni nauran ihan saatanasti...

;´DDDDDDDDDDDLauantai 09.05.2009 12:32

« Uudemmat -