IRC-Galleria

^Aida^

^Aida^

Queen of Fucking Everything

hjkKeskiviikko 26.10.2005 21:25

ai että se kuulosti kauniilta, ihana musiikki taustalla kun tanssin tämän komean prinssin kanssa, kuin linnun laulua. Sitten se siirtyi kelloon, joka löi 00.00, eli mun oli aika lähteä. Juoksin ulos kurpitsa vaunuuni. Hapuilin vaunujeni ovea, joka näytti koko ajan katoavan silmistäni...Ei! taas se oli se perkeleen herätys kello! :/ huoh. No, Eikun ylös sängystä ja tienpäähän ootteleen että simppa tulee hakemaan mut sukellus veneellään.

Noniin. Koulu pvä pulkassa. Nyt viel pitäis pinkki ja juzuuu ja Tomi nähdä. No, rämmin siinä sitten Pulsuun kauhiassa myrskyssä. Taloja leijjailee tornaadojen mukana ympärilläni..Onneks ei ollut mun kämppä yksikään. Ei ois kivaa mennä kotiin ja huomata ettei ole kotia. No, mutta jotenkin ihmeen kaupalla selvisin pulsuun saakka naarmuitta. Pinky tuli ensin paikalle ja Juzuuu hieman jälkeen. Molemmat taas sen näkösiä et olivat muutaman tunnin ajoissa heränneet laittamaan itteään, tietäen näkevänsä minut. huoh. Eikö ne jo tajua ettei mua kiinnosta. Juzuuu oli aivan tyrkyn näkönen korkkareissaan minihameineen.. No joo, jos kerran tykkää. No soitimpas sitten Tomille joko on tulossa. Se on muuten uskomaton jätkä! soitin sille vartin vajaa kolme, ja jätkä oli silloin jo matkalla. No, sinne se ilmestyi vasta 16.00. Ja bussilla tulee joku 15 min. Aika hyvin, etten sanois.

Tomi siinä ilmestyi paikalle ja ilmoitti mun äitin, ja Juzuuun isän olevan käsiraudoista kiinni hänen huoneensa patterissaan nahka pallot suussa. Oi voi. Sääliksi kävi, Tomin tietäen. Onneksi äiti soitti hieman tämän kertomisen jälkeen ja ilmoitti päässeensä vapaaksi. Hyvä.

eipä siinä mitään.. Lisää paskan jauhamista, Siivottiin pöytä, (jonka pinkki sotki AIVAN perusteellisesti) laukut mukaan, ja lähössä. Juzuuu siinä viellä kovin yritti saada mua sen kanssa vessassa käymään mutta sen jätkän tuntien siitä ei olisi seurannut mitään hyvää. Säälittävää. --> bussiin. Taas kotona<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.