IRC-Galleria

^Aida^

^Aida^

Queen of Fucking Everything

koirankusettajankorvaräkäPerjantai 28.10.2005 01:36

Juupelis. Heräsin joku puol ysi. Laitoin itteni kuntoon. Kimble tuli hakemaan mut joku 10.00. Sit käväsin hakemas äiteeltä jotkut rokotus todistukset mitkä piti viedä terkkarille. Ennen terkkarille menoa treffasin juzuuun kanssa Sisiliassa. Mun piti ostaa sille safkaa kun sillä ei taaskaan ollut rahaa. Oli varmaan samoissa vaatteissakin kulkenut jonkun viikon verran.. Se possu veteli sitä kebabbii kuin ei olisi ennen ruokaa nähnytkään. Sen vanhemmat ei kuulemman ruoki sitä tai jotain. No, sen se on vähän näkönenkin. Ulos siitä sitten mentiin ja juzuuu taas kerran tunnusti rakkautensa mulle, ja kehui mun timmiä persettä. Ei heru sille poijjalle ei. huh huh. No, loppujen lopuksi onneksi pääsin siitä eroon ja terkkarille.

Taas se terkkari alkoi riehua mun alkoholin käytöstä, mikä sen mielestä on alkoholisoitumisen riski jos juon kerran 2 viikossa. Musta tuntuu että se juo sen työ ajallakin. Tyrkyttää pöydän alta simmosta piilopulloa oppilaitten kipuihin. Ja jälleen kerran se antoi mulle niitä Harald hirmunen lehtisiä, mikä on "pelasta maksasi" niminen. ei mee hyvin silläkään ei..

Kotona. Ja nopee suihku, ja takas Turkuun Mutille. Menin ovesta sisään, ne harrasti siellä jotain orgioita. Menin tyynen rauhallisesti parvekkeelle röökille, olin kun en huomaisikaan. Siihen oli jo pakko sanoa jotain kun leikkiin tuli mukaan Maijjun varpaat, Sonjan sipsei ja Mutin kamera... Se meni tosi likaseksi koko juttu, että päätin siitä sitten lähteä luistelemaan kotia kohti.

Linkkari asemalla näin taas juzuuun jonkun vosun kanssa. nipistin sitä vähän perseestä ja jätkä on heti herättelemässä toiveita. Sormukset ja kaikki. huoh. Siellä se huuteli perään; "Aidaaaaa! Määä lovetaan suuaaa iihaann kybällääää!! 1hQQ N11NQ T13K5??" Kääntysin, tein Jameliat, ja jatkoin matkaa. Loppu hyvin kaikki hyvin. Sitten nappasin mattoni ja lensin savupiipusta sisälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.