IRC-Galleria

^Aida^

^Aida^

Queen of Fucking Everything

KurreMaanantai 13.02.2006 17:21

Olinpas tuossa Kimblen formula auton kyytis tulossa kotiin päin. Pokkolanmäestä meillä päin huomasin mäessä makaavan oravan. Ei himo se oli söpö. Käskin Kimblen peruuttaa, että olisin ottanut sen mukaani ja haudannut. Kun se oli viellä keskellä tietä ja silleen ettei niinku kukaan aja sen päälle. Mutta Kimmo oli vaan että tommonen rotta ei sen autoon tule. Sit pääsin kotiin, niin lähdin kävellen hakemaan sitä.

Mihinköhän se oli kuollut? Kun nostin sen siitä maasta, niin se ei ollut edes liiskaantunut. Siinä lumessa oli vaan sen kurren ruumiin muotonen sulannut läikkä, mikä olisi niinku sen ruumiin lämmöstä tullut. Se oravakin oli melkeen lämmin viellä. No, kumminkin kävelin kurre sylissäni kotiin. Menin näyttämään sitä äitille, että kuinka söpö se olikaan, niin se oli vaan että;

"hyi helvetti. Miten sä voit tuoda tommosen tänne? Kuin sä pystyt pitämään sitä käsissäs? Ja kui sun takki on noin lyhyt et napa melkeen näkyy? Minne sä sitä oravaa nyt viet? Et sitä tänne ainakaan jätä! No anna se koirille! Sit noi hanskat ei oo tulossa enään tähän kämppään!!!"

.......En totellut äitiä, vaan kävin hautaamassa sent takapihalle. Voi kun se oli lutunen kun oli käpertynyt silleen somasti <3 Ja mitä se äiteelle kuuluu onko mulla lyhyt takki vai ei? Perkele.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.