IRC-Galleria

^Aida^

^Aida^

Queen of Fucking Everything

Moi mää oon Jonna. Maanantai 26.02.2007 10:28

Oon sit nukkunut 1,5 h yöllä. aamulla itte asias. sit kauhial vaival nousi ylös et pakko men kouluun ko kaik mua ni kovi sin koittaa saada.

Nooh, sittehä tää neiti kuskini on ilmeisesti viäkin nukkumasa, eli heräsin turhaan <suru> <itku>

Ja tieks, Laura, mietin ihan samaa.. Tosiaan.. millon oon viimeks nähnyt punatulkun? siis siittä on ikuisuus. Onkohan punatulkku rotu häviimäs maapallosta? ja onk niit edes kesäsin? Ko munst tuntuu et niit on piänenä vaa talvisin nähny. Tai kaikki kuvatki mitä o lintu kirjois tms on ain talvel otettu. Hmm.. Jotain hämärää tässä nyt on.

Ja, toine juttu, mietin Teresian tölkin avaajaa. Tä o joku moderni malli mitä ei osaa käyttää Perttikään. Tai Pertti o hyvä (tai paha?) Ja tulee kokeileen. Siis en tajuu tän ideaa? niinko? Ko? Äh. Siis ko täo oikeesti päjö. Ihan oikeesti! Tulkaa itte koittaan perkele. Lupaan sille tonnikalaa kuka saa ekal yrityksel tölki auki.

Mut sit viä miettisin, et pitäskö lopettaa dokaaminen? eikse ol loppujen lopuks aika tyhmää? Ja siirtyä huumeisiin <tuuletus> JOO! Ei tarvitsis juada nii perkeleesti. Ja lihota ko jua. Ja silleen.

Mikä mun silmii vaivaa? Oon aina elänyt ajatellen et mulla on maailman kauneimmat ja mukavimmat silmät, mut romutuin täysin kun kuulin lauantaina; että silmäni on ilkeät?! "Hyvä kun uskaltaa päin kattoo" <itku> Siis en nyt vaan pääse yli tän asian sit mitenkään.

Oon ain luullut, et dumple on "Dumple". Mut sain edellis pvä tiätää, et se onkin Dumle. Ilman P:tä. Se vasta hajottikin <suru>

Nyt tuntuu, et meen hukuttautuun WC:n pönttöön -->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.