IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

^Angel91^

^Angel91^

Jeesus on tie totuus ja elämä <3

Selaa blogimerkintöjä

Tietoa Tokio Hotellista :)Torstai 29.11.2007 22:07

Tokio Hotel –bändiin kuuluvat identtiset kaksoset Bill ja Tom sekä heidän ystävänsä Georg ja Gustav. He ovat saksalaisia ja tulevat kaikki Pohjois-Saksasta. He perustivat bändin noin 6-7 vuotta sitten, kun Bill ja Tom innostuivat musiikintekoon rockbändin kitaristina olleen isäpuolensa kautta. Devilish –nimellä aloittanut bändi teki demon ja he esiintyivät jonkin verran, mutta tapahtumat olivat hyvin pieniä ja faneja oli vain vähän. Tuolloin Bill kirjoitti ja lauloi itse heidän silloiset kappaleensa, mutta nykyisin hänellä on kirjoittamisessa apunaan muutama ammattilainen. Tom alkoi soittaa kitaraa jo 7-vuotiaana ja

kertoo, ettei voisi enää elää ilman sitä. Devilish syntyi, kun Georg ja Gustav tapasivat Billin ja Tomin ja he päättivät yhdessä perustaa bändin.

Bändin onneksi löysi Peter Hoffman, jonka avustuksella he saivat levytyssopimuksen Sony BMG’n kanssa. Hoffman palkkasi Pat Benzerin, Dave Rothin ja David Jostin auttamaan heitä säveltämisessä ja soittamisessa, ja kaikki näytti sujuvan hyvin. Kuitenkin juuri ennen bändin tuoreen levyn ’Schrein’ julkaisua Sony BMG purki sopimuksensa, mutta kaikeksi onneksi Universal Music Group otti heidät hoiviinsa.

Vasta levytettyään ensimmäisen singlensä ’Durch den Monsun’ 15. elokuuta 2005 alkoi heidän menestyksensä kasvaa. Sen ilmestymisen jälkeen Bill, Tom, Gustav ja Georg päättivät vaihtaa bändinsä nimen, sillä heidän mielestään sillä ei ollut mitään merkitystä – se oli vain heitetty hatusta, kun he olivat nähneet jossakin lehdessä lukeneen ”Heillä on pirullisen hyvä kitarasoundi”. Devilishän tarkoittaa suomeksi käännettynä pirullista.

He miettivät pitkään ja hartaasti bändille uutta nimeä ja päätyivät lopulta Tokio Hoteliin. Se kuulosti heidän mielestään hyvältä, sillä se ei ollut tyypillinen saksalainen nimi ja kertoi heistä: he kaikki rakastavat suuria kaupunkeja, aivan kuten Tokio, joka on heidän unelmakaupunkinsa – suuri ja täynnä ihmisiä. Hotel kertoo siitä, että he matkustelevat nykyään niin paljon, että yöpyvät aina hotelleissa, joista on tullut heille kuin koti. (Aikaisemmin he myös rakastivat hotelleissa yöpymistä, eli matkustelua.) Tokio Hotel kuulosti heidän mielestään todella hyvältä, joten niin heistä sitten tuli Tokio Hotel.

Pian kaikki tiesivät heistä, lähes jokainen saksalainen oli kuullut heidän nimensä ainakin kerran. Bändi kuvasi ensimmäisen musiikkivideonsa Berliinissä, jossa kaikki heidän tähänastiset videonsa on kuvattu. He olivat jokaisen lehden kannessa, heistä tehtiin julisteita, ihmiset rakastivat heitä ja heidän musiikkiaan. Hyvin pian tämän jälkeen he voittivat Bambi-palkinnon, Comet -palkinnon parhaana uutena tulijana ja Eins Live Krone -palkinnon, senkin parhaana uutena tulijana.

Heinäkuussa 2005 TH kuvasi heidän ensimmäisen musiikkivideonsa: Durch den Monsunin. Se kuvattiin Berliinissä, Leuenbergissä, keskellä peltoa, jonka lähettyvillä oli järvi/lampikin. Bill ja Tom eivät pitäneet kuvauspaikasta ollenkaan, vaan olisivat halunneet kuvata sen mieluummin kaupungissa, mutta ohjaajat olivat eri mieltä ja bändi oli kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen.

Syyskuussa 2005 TH julkaisi ensimmäisen albuminsa, Schrein. Siinä oli yhteensä 12 kappaletta, joihin kuuluivat mm. Schrei ja jättihitti Durch den Monsun. Schrei oli ensimmäinen kappale, joka nousi saksalaisilla listoilla numero ykköseksi. Bändin jäsenet saivat ensimmäisiä kertoja yli 50 000 kirjettä kuukaudessa, ja nykyisin, menestyksen aina vain kasvaessa, vieläkin enemmän. Eniten fanipostia lähetetään laulaja Bill Kaulitzille, mutta kellään bändin jäsenellä ei varmasti ole valittamista.

Marraskuussa TH myi kultaa sekä Schrei –albumillaan että Durch den Monsun –singlellään. He olivat todella onnellisia päästessään elämään unelmaansa ja lähtivät tekemään kiertuetta nimeltään ’Schrei Tour’, jonka aikana he keikkailivat ympäri Saksaa ja hieman muuallakin Euroopassa. Tokio Hotelin ensimmäiselle livekeikalle saapui yli 30 000 ihmistä, mikä tuntui bändistä varmasti hienolta. Pian he lähtivät laajentamaan menestystään myös muualle Eurooppaan ja ihmiset rakastuivat heidän musiikkiinsa.

---


VUOSI 2006

Tammikuussa Bill yllätti meidät kaikki. Hän oli vaihtanut hiustyylinsä kokonaan - entinen mangatyyli oli poissa. Helmikuussa 2006 TH’n menestys oli huima. Missä ikinä he esiintyivätkään liput myytiin loppuun parissa päivässä, ja he alkoivat esiintyä vain isoimmissa halleissa. Seitsenviikkoisella kiertueellaan he esiintyivät yhteensä noin 175 000 ihmiselle. Jokaisen konsertin kohokohta oli kun Bill esitti uusimman kappaleensa 'Rette mich' (pelasta minut). Se on mahtava, todella tunteellinen rockballadi. Pian kiertueen jälkeen he alkoivat työstää Rette mich –musiikkivideota. Se sai kaikki ihmettelemään, kuinka hämmästyttävästi Bill ja bändin muut jäsenet pystyvät taipumaan taaksepäin ilman, että he kaatuvat.

Maaliskuussa TH voitti Saksan tärkeimmän musiikkipalkinnon, Echon, parhaana kansainvälisenä uutena tulijana. TH’lla oli enemmän faneja kuin koskaan ja heidän levyjään myytiin kaikkialla Euroopassa ennätysmääriä.

Huhtikuussa TH alkoi kääntää ja laulaa osaa kappaleistaan myös englanniksi, jotta myös muut kuin saksankieliset fanit saattaisivat ymmärtää kappaleiden sanoituksen. Ensimmäiset englanninkieliset kappaleet olivat Scream (Schrei), Through the Monsoon (Durch den Monsun) ja Rescue me (Rette mich).

He kävivät toukokuussa Lontoossa laulamassa englanniksi hittilaulunsa. He olivat siellä ensimmäistä kertaa, joten kävivät vilkaisemassa myös Buckingham Palacea, Tower Bridgeä, Parlament Housea (Big Benin kellotorni.), Picadilly Circusta ja niin edelleen.

Kesäkuussa TH lähti keikkailemaan Saksasta muualle Eurooppaan, kuten Pariisiin ja Amsterdamiin. He olivat hämmästyneitä ja onnessaan siitä, kuinka paljon faneja heillä oli muuallakin maailmassa ja pitivät Pariisista todella paljon.

Heinäkuussa bändi levytti uuden singlensä Der letzte Tag (viimeinen päivä) ja tekivät siihen videon heti kappaleen julkaisemisen perään. Video kuvattiin erään elokuvateatterin katolla Berliinissä, joka oli Billin ja muun bändin idea. Kuvauksissa oli 40°C lämmintä, joten ei ole ihme, että Tom kertoi kuvausten jälkeen sen olleen ensimmäinen kerta, kun hän oli Billin kanssa palanut auringossa!

Elokuussa Billillä oli meille lisää yllätyksiä, sillä hän oli hankkinut itselleen alavatsaansa tatuoinnin, jossa on kolme tähteä päällekkäin. Bill tosin kertoi, että hänen äitinsä oli ollut tapauksesta melko vihainen, mutta nauroi, että sellainen hän vain on. Hän oli halunnut jonkin kivan yllätyksen ’Schrei Tour’ –loppukonserttiin. Lisäksi hän oli tehnyt kaikista kappaleistaan Remix -versiot.

---


VUOSI 2007


Tammikuussa TH julkaisi uusimman singlensä ’Übers Ende der Welt’, josta tehtiin myös musiikkivideo. Levyltä löytyy myös toinen laulu Hilf mir Fliegen.

Helmikuussa julkaistiin TH’n uusi levy Zimmer 483, joka ampaisi Saksan musiikkilistoilla hetkessä numero ykköseksi.

Maaliskuussa TH julkaisi uuden musiikkivideonsa singlestään Spring Nicht. Se on kuvattu Berliinissä aivan kuten aikaisemmatkin musiikkivideot. Georg täytti mukavat 20 vuotta, mutta ei pitänyt mitään erityisiä juhlia.

Huhtikuussa 3.4 alkoi TH'n Zimmer 483 –kiertue, jonka ensimmäinen keikka järjestettiin Prahassa. Zimmer 483 ilmestyi Suomeen virallisesti vasta 11.4, eli vajaat kaksi kuukautta myöhemmin kuin Saksassa.

Toukokuussa 14.5 Zimmer 483 -kiertue päättyi Kölnissä. Kiertue ei myynyt Saksassa yhtä hyvin kuin aiempi ’Schrei Tour’, mutta ulkomailla konsertit olivat loppuunmyytyjä.
Kesäkuussa Tokio Hotel aloitti Eurooppa-kiertueensa toisen osan. Keikat olivat loppuunmyytyjä ja menestyksekkäitä. Heidän englanninkielinen albuminsa ’Room 483’ oli Ruotsissa listaykkösenä.

Heinäkuussa Tokio Hotel soitti ilmaiskonsertissa Ranskassa puolelle miljoonalle ihmiselle.

Elokuussa Tokio Hotel piti fanien harmiksi lomaa.

Syyskuussa Tom ja Bill täyttivät lopulta ne uskomattomat 18 vuotta, joita he olivat odottaneet innolla. Bill otti käteensä uuden tatuoinnin (omien sanojensa mukaan syntymäpäivälahjaksi itseltään) jossa lukee Freinheit (vapaus) 89 symbolina siitä, että hän on vihdoin vapaa. Myös Gustavilla oli syntymäpäivät täyttäen 19. TH esiintyi Helsingissä Hartwall –areenalla vuotuisessa Elämä Lapselle –hyväntekeväisyyskonsertissa 12.9 ja toimi samalla myös EL ROCK –rannekkeiden keulakuvana. Tunnelma keikalla oli mahtava ja unohtumaton! Tomin kitara myytiin 10 000 eurolla hyväntekeväisyyteen ja TH pääsi läpi EMAn ”alkukarsinnoista”. Bändi on ehdolla kahdelle eri pystille tämän vuoden EMAssa!

Marraskuussa Tokio Hotel voitti arvostetun International Act palkinnon EMAssa. Heidän Erooppa kiertueensa toinen osa päättyi hyvin tunnelmin Essenissä 4.11. He julkaisivat sinkkunsa An deiner Seite ja tekivät musiikkivideon sinkun b-puolen kappaleeseenkin, 1000 Meereen. Sinkusta löytyi myös vielä yks uusi kappale nimeltään Geh. Tokio Hotel alkoi myös suunnittelemaan uutta kiertuettaan keväälle ja paljastivat muutamat keikat jo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.