IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

^Angel91^

^Angel91^

Jeesus on tie totuus ja elämä <3

Selaa blogimerkintöjä

Tietoja Tom:ista :)Torstai 29.11.2007 21:29


Nimi: Tom Kaulitz
Lempinimi: Minulle ei ole oikeaa lempinimeä, mutta jotkut kutsuvat minua mielellään Sex Gottiksi (seksijumala).
Syntymäpäivä/Paikka: 1.9.1989 / Leipzig
Sisarukset: Identtinen kaksoisveli Bill
Asuinpaikka: Loitsche
Horoskooppi: Neitsyt
Pituus: 181cm.
Silmien-/Hiustenväri: Ruskeat / Tummanblondit
Harrastukset: Musiikki, minulla ei ole muita kiinnostuksen kohteita.
Lävistykset: Huulessa.
Lempiaine koulussa: Kuvaamataito, vihaan koulua ylipäätään.
Inhottavin aine koulussa: Matematiikka, Fysiikka...
Lempibändit/-artistit: Samy Deluxe
Lempilaulu: Glamoures
Lempilaulu Zimmer 483 albumilta: Spring Nicht
Parasta Tokio Hotelissa: Esiintyminen
Idoli tai esikuva: Minulla ei ole ikinä ollut sellaista.
Ensimmäinen itse ostettu levy: Aerosmith
Ensimmäinen konsertti: Samy Deluxe
Toivon itselleni: Vieläkin tapaamista Olsen kaksosten tai Angelina Jolien kanssa.
Motto: Ei ole enää, sillä en ikinä noudata niitä.
---

TIETOA

Tom on Tokio Hotel bändin kitaristi. Hän on 18-vuotias ja on 10 minuuttia vanhempi kuin veljensä Bill. He ovat identtiset kaksoset, vaikka sitä on vaikea uskoa, sillä heidän tyylinsä ovat niin erilaiset. Tom tykkää hip-hopista ja räpistä. Hän käyttää hip-hop vaatteita, suurin osa kokoa XXL ja hänen päästään löytyy useimmiten jonkinlainen lippis.

Hänen lempiartistinsa on Samy Deluxe, joka on räppäri Hamburgista. Tomin mielestä hänen laulujensa tekstit ovat aivan mahtavia, varsinkin laulu, jonka nimi on "Die Reise ist das Ziel" (matka on kohde), koska se sopii täydellisesti heidän elämäänsä. He ovat matkoilla yhtä paljon kuin Samy Deluxe. Tom kuuntelee sitä laulua yleensä, kun he ovat autossa tai lentokoneessa ja pitää mukana räppäämisestä. Tom on ainoa heidän bändissään, joka kuuntelee räppiä. Bill ei pidä siitä yhtään. Gustav kuuntelee vain rokkia ja Georg pitää vain muutamasta Samy Deluxen laulusta. Sen takia kaikilla on yleensä korvalappustereot, jotta kaikki voivat kuunnella sitä mistä itse pitää. Kyllä Tom rockstarana myös kuuntelee rockia. Hänen ensimmäinen levynsäkin oli Aerosmithilta. Hän pitää myös Joe Perrysta, joka on kitaristi. Tomilla on kaikki hänen albuminsa kotonaan. Myös uudet lahjakkuudet, kuten Billy Talent ovat hyviä.

Tom joutui lapsuudessaan kuuntelemaan paljon musiikkia, mikä oli ihan kivaa. Kotonaan he kuuntelivat melkein aina rockia. Isäpuolensa kautta, Tom sai kuulla ensimmäistä kertaa AC/DC :sta. Tom sanoi, että kamalinta oli kuunnella musiikkia tätinsä autoretkillä järvelle noin 5-vuotiaana. Hänen tätinsä aina kuunteli vain PUR bändiä (saksalainen bändi). Se oli aivan kamalaa. Heidän musiikkinsa kuulostaa aivan intialaiselta musiikilta. Tom sanoo, ettei hän ole kovinkaan romanttinen tyyppi. Se on enemmänkin Billin juttu. Tom ei myöskään tanssi ikinä missään. Hän sanoo, että se on tyttöjen juttu.

Lähteet: BRAVO, Tokiohotel.de ja Rock One

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.