IRC-Galleria

^BlueBerry^

^BlueBerry^

Life should be like a game of cards.

Joulu on taas! :)Perjantai 16.12.2005 14:02

Ens viikolla jouluaatto ja minun synttärit! :) Joululahjat on ainakin minun osaltani vielä ostamatta (ei tuu yhtään kiire!), mutta yritän saada ne ostettua viikonloppuna tai ens viikon alussa. Eli vielä ehtii kertoa viime hetken lahjatoivomuksia! :D

Tänään on viimeinen koulupäivä tälle vuodelle. :) Kuvailevaa tilastotiedettä on viel pari tuntia ja sit vapaus koittaa. :) Kolme viikkoa olis ilmeisesti joululomaa edessä. :) Ja ens viikolla juhlitaan ^Princessa^:n synttäreitä, ja samalla varmaan minunkin siinä sivussa. :)

Joululoman jälkeen käyn muutaman päivän opiskelemassa viel Oulaisissa ja sit siirryn Ouluun opiskelemaan! :) Ei tarvi enää eestakasi kulkia ja raahata kaikkia kamoja joka viikko. :) Löytäis vaan kämpänkin vielä Oulusta niin ois ihan kiva! Ei tuu yhtään stressiä!!!

Nyt kun alkaa loma niin en pääse nettiin niin useasti, joten älkää ihmetelkö, jos en käy nyt parin viikon aikana kirjautumassa niin useasti. :) Voi olla et käyn kirjastossa netissä tai sit kavereiden luona mut kuitenkin harvemmin pääsen nettiin ku normaalisti.

Pitää nyt lopetella tältä kertaa!

Hyvää joulua kaikile! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.