IRC-Galleria

Nimeni on AliPerjantai 04.01.2008 14:14

Tuulikki antoi mulle eilen ihan uuden nimen Ali. Siis ei voinu sit yhtään kauniimpaa keksiä. No sitä se teettää ku sillä on niitä seisokki ongelmia :( No ehkä se saa vielä sen etuveitikan toimimaan normaalisti tai sit se joutuu elämään ilman seksiä koko loppuelämänsä. Tai voihan joku tökkii sitä perseeseen mut en sit tiedä sen nautinnolisuudesta. o.0 Pitäs varmaan kysy tästä asiasta Lindalta ku se vois hyvinkin tietää?!
En tiiä? Pitäskö viedä Tuulikki ryyppäämään ettei se tee itsaria surressaan tota asiaa tai sit mä vaan hukutan sen suoraan järveen. Järvestä tulikin mieleen meidän edelliskesän (2006) kumivene retki keskelle avomerta (puujärveä). Taidettiin lillua siel peräti 4 tuntia putkeen. Mut asiat on muuttunu tuulikilla on nyt erektio ongelmia eikä me ehitä tehä mitään kivaa enää ku se vaan miettii koko ajan miten se sais taas seisomaan. Oliskohan ruotsalainen penispumppu ratkaisu tähän <--- enkä tosiaankaan tiedä mistä tää tuli. Vois mennä takas nukkuu näkee unia. Ei kyl viitti ku nään painajaisia tuulikin pienestä munasta.
Ja tä koko juttu alkoi mun uudesta nimestä Alista joka ei taas liittynyt millään tapaa tähän kirjotukseen, omituista. Omituista on myös se et mulla on ikävä takas edelliskesään, sillon kaikki vaan oli niin hyvin :) Mut nyt mul on nälkä ja erektio ongelmainen ystävä, voiko huonommin mennä? Ken tietää ken tietää....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.