IRC-Galleria

:(Torstai 03.05.2007 02:08

Sä kerrot mulle hei ei tää oo valetta, mä mietin miksi aurinko eksyisi radalta.

Olen pahoillani etten voi olla se tyttö, se jota tarvitsee, joka sut pois täältä vie.

Älä selitä, yritä peitellä, sun pitäis ymmärtää.. jos luvannut oot toiselle rakkautesi niin mitä ihmettä teet sä minun vuoteessani? siis mitä sä teet ja mitä se merkitsee?

Tiedänhän mä, että sä tarviit enemmän kuin ruinaatkaan, ja ehkä siksi vielä koitan parantaa, ne tavat jotka sut aina saa suuttumaan.. odotat kai jtn aikuismaisempaa..

Mä en tahdo olla sun tiellä, mä en tahdo tuottaa ikävää, jos sä onnen löydät muualta sun ei tarvii takaisin tulla. mä en tahdo että sä tiedät kuinka paljon silti välitän, mutta jos sä tahdot luovuttaa mä en ainakaan jää oottamaan.

Tiedäthän sä et mä en myönnä koskaan olleeni väärässä ja tiiän ettei tää tuu koskaan muuttumaan. enkä tiedä kuinka kauan voin kestää.

Sano että sä kaipaat, luokse mun takaisin, sano että sä tahdot olla kuin ennenkin, sano että sä tiedät, kaksi meitä vain on, jotka kohtaamaan johti kerran tie kohtalon.

sano että yhä ainoa olen sun sano että yksin olla sä tahdot mun.

Näen sut kadulla, silmät suuret tuijottaa, vastaantulioita ne kääntyy pois ei ne huomaa, ei hymyä kasvoilla, peitettyä kipua, illan tulee taassa kyynel silmässä nukahtaa.

Rakastan sua Olli :( <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.