IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

^Kiksu^

^Kiksu^

on valmis kynsitäti :)

Joulun odotusta...Sunnuntai 25.11.2007 22:25

Enpäs ole vähään aikaan kirjotellutkaan, täytyy vähän päivittää asioita tännekkin :)

Viime viikonloppuna oli siis Kaipaanin yllärisynttärit, jotka onnistui hyvin ja porukkaa tuli kivasti paikalle. Kiitos kaikille kävijöille! Viimeiset, minä mukaanlukien, meni nukkumaan vasta kuuden aikaan aamulla XD Ei krapulasta tietoakaan aamulla, kun jo 11 aikaa ylös noustiin. Ja oli kiva mieli kun toinen oli niin iloinen yllätyksestä <3

Viikko meni töissä möllötellessä ja kotia rempatessa. Nyt on maalattu ja puunattu ja vaikka ja mitä. Ja tää alkaa pikkuhiljaa oikeesti näyttää kodilta! Enää makkarin ovi ja listat puuttuu, ja nekin on hankittuna jo, paikoilleen vaan enää.

Viikonloppu meni ihan kotona ollessa ja saunoessa murun kanssa, molempina iltoina nukahdin sohvalle telkkaria "katsoessa" :)

Tänään teinkin jo ensimmäiset laatikot jouluksi ja ihan alusta alkaen loppuun saakka. Loput pitää tehdä tällä viikolla vielä, jos tuo reissuun lähtö ottaa onnistuakseen, niin muuten ei kerkeä.

Pikku lomaa siis tiedossa, jos kaikki menee kohdalleen *odottelee innoissaan* vähän niinkuin joululahjana molemmille kovasta tapahtumarikkaasta vuodesta.

Tämmössii tällä kertaa...

Niin ja voimia eräälle ihmiselle, joka on tässä käynyt kovan koulun elämässään itsensä kanssa. Kyllä kaikki järjestyy, ihan varppina! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.