IRC-Galleria

^Larza^

^Larza^

Be proud of who you are, cause no-one is going to be like you

HeterotPerjantai 16.09.2011 23:30

Onko tää edelleenkää todellista, ketkä hullut lähtee RAUMALLE tekemää lisää traumoja... onneks meitä löyty sitten kolome kipaletta @Tinskuli ja @ONGELMAVEKARA + minä eh :D
Sinne matkattiin sit tiinan vanhempien huippu autolla ja paikka löyty kuin löytyki tosi heleposti ja siel olil vastassa järkyttävä KIVIPÄÄ joka ei sit ollutkaa kiveä vaa muovia. Mut parin tunnin hengailulla, läksyjenteolla, jäätymisellä ja sekoilemisella vihdoin ja viimein päästiin sisälle BAR HOVIIN. Sitten piti viel lagaa kaks ensiintyjää ennen kuin Hey Heather pääsisi stagelle!
Laivasto oli jotain järkyttävää, Celene jotain ihanaa ja energistä, mutta Heterot oli jotain kaikkea! Ihanuutta mahtavuutta järkyttävyyttä hauskuutta.... (vois jatkaa ikuisuuksiin) eli jotain sanoin kuvailematonta ;)
Nyt en voi sanoa muuta kuin KIITOS KIITOS KIITOS! Oli HIMOSIISTII. Kiitos kaikille esiintyjille (tasapuolisesti-kö?) Mahtavalle seuralle ja Heatherin pojille vai pitäskö sanoo miehille, jotka viitsi keikan jälkeen viel pari kuuvaa räpsästä meidän kanssa 8)
I will never forget u guys <3

Kuvia myöhemmin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.