IRC-Galleria

^Lost^Soul^

^Lost^Soul^

Nyt kävi näin.

Blogimerkintä

« Uudempi -
Ai niin, tässä pitänyt jo pidemmän aikaa mainita että käytiin tuossa bulgariassa pyörähtämässä. Mahtava reissu, meressä oli hienoa olla (varsinkin lauantaina) jolloin oli käytännössä aivan tyyntä mutta viikon paras aallokko. :) Hotelli oli hieno, ja loistavalla paikalla. Melkein voisi sanoa että hotelli oli meren rannassa. Hotellin portista steppaili pihalle ja ylitti kadun ni oli hiekkarannalla. :) Iltasin, noh kaikki varmaan arvaa miten illat meni..? Illat oltiin katsomassa millasia happy houreja siellä on, ja onhan siellä. Huomattavasti paljon paremmat kuin mitä täällä koti suomessa on tarjota, ja rahalle saa paukuissa muutenkin vastiketta. En nähnyt kenenkään käyttävän siellä mtn 4cl mittaa, vaan se oli pohja kohti kattoa pullosta ja sitten kun alko näyttään riittävälle määrälle ni pullo pois ja seuraavaan käsiks. :) Valkovenäläiset siellä oli hyviä kuten myös jekkukolat. Tulihan siellä nautittua sitten monia muitakin paukkuja ja maisteltua useita paikallisia olusia. Jos en sanoisi ni taisin yhden sellasen olut merkin löytää että mikä oli minun mielestä suomen kaljaan verrattavissa. Kaikki muut oli aika paljon parempia, olis pitänyt tuoda enemmän kaikkee ja rahaa olis mennyt varmasti paljon enemmän mutta tuli vähän rajoja sun muita juttuja käytölle ni reissussa ei mennyt kuin 900¤ omalta kohdalta. Yksi ehkä yllättävin tapahtuma oli ekana sunnuntaina, yhdesta paikallisesta sunny beachin baarista löyty suomikaraoke xD Siitähän ei olis oikeestaan enää puuttunut muuta kuin että sieltä olis tullut koffin/karhun/karjalan/lapin kullan tai jonkun vastaavan olut merkin hana esille, sit olis varmaan joutunut se paikka koko loppu ajaks omalta osalta banniin.

Mitähän muuta tuolta reissulta vois kertoa.. Esitelkää joitain kysymyksiä mitä haluatte kuulla sieltä ni vastailen sitten joko uudella päiväkirjamerkinnällä useisiin, ja useimmin kysyttyihin. :)

Ja kyllä, jos olisin vähän harjotellut ni olisin varmaan voinut kirjottaa vielä vähän epäselvemmin kaikki. :) Mutta koitetaan seuraavalla kerralla sitten paremmalla onnella. :)

Kuvia lisäilen aikanaan. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.