IRC-Galleria

Höpinäääää. Sunnuntai 06.04.2008 20:20

Kopsasin tän tuolta toisaalta ku en jaksa kirjottaa uusiksi :D

Noniin, laivalle ei lähetäkkään.. Ei olis vissiin pitäny hehkuttaa. No mutta kesällä uusiksi sitte. Ihan hyvä näin. Viisas ratkasu tässä tilanteessa.

Miekkonen on töissä ja mä yritän kulutella aikaa.. Oon jo pyykkiä pessy ja tiskaillu.. Vähä tota pihaa alottelin siivoileen ja sillee.. Pitää vaan huomenna hakee jotain "työkaluja" millä ton pihan saa ihan kunnolla laitettua. Ihana ruveta rakenteleen kukkapenkkejä sun muita. On jo ihan kesäinen fiilis. Aurinko paistaa ja on lämmintä. Vielä tämä tuleva viikko niin sitte alkais miekkosellakin taasen pitkä vapaa. Suunnitelmia on sitä varten jo tehty mutta saa ny nähä toteutuuko. Jos vaikka mentäis mökille käymäs. Käytiin tos viikolla tilaamaas uus sänky.. Toivottavasti se saapuis ens viikonlopulla.. Olis kiva. Näyttäis hyvin lupaavalta että mun uudet silmälasitkin saapuu ens viikolla. Paljon on taas tapahtumaa.

Mitähän sitä sitte puuhailis.. Asiasta toiseen. Mua ärsyttää suunnattomasti ku en osaa toteuttaa mun ajatuksiani. Kehittelen aina kaikkee hienoo ja sitte ku rupeen niitä toteuttamaan nii vituiks meni. Ei tullukaan sellasta ku olin ajatellu.. :S ÄRSYTTÄVÄÄ. Mua ärsyttää kyl muutenki tänään. Mutta joo. Ehkä ihan hyvä ku toi ukkeli on töissä niin sen ei tarvi kärsiä mun kiukuttelusta.

Plääh, voisin lösähtää tohon divaanille katteleen töllöä vaikka ei sieltä vielä kyl mitään tule...

Palataan asiaan!
-Maji-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.