IRC-Galleria

Aurinkoinen päivä! :) Maanantai 21.04.2008 15:56

Ihanaa ku arska paistaa! :)
Tulee ihan ylimäärästä energiaa siitä hyvästä. :)

Muru mua tos puol kymmenen mais herätteli ja olin niin väsyny et en ois millään jaksanu nousta sängystä.. :) Pakko oli vaan raahautua ylös ettei mee koko päivä nukkumiseksi.. :)
Heti tietty koneelle datailemaan ku silmät sai auki ja vähä aamupalaa nassuun.. Sitte rupes kyllästyttämään oma saamattomuus niin piti ruveta tiskaamaan.. Kyllästytti sitte aina vaan ku ei muka muuta saa aikaseksi niin päätin heittää matot pihalle.. :) Siitä se energiapuuska sitte tuli ja koko kämppä on puunattu. Ehkä toi auringonpaistekkin siihen jotenki vaikutti.. Ei oo pölyä tai muuta likaa enää missään! :) Olin reipas! Hyvä minä! :D

Nyt voikin sitte hyvillä mielin hetken löhöillä ja kattella telkkua... Muutaman tunnin päästä tulee muru töistä ja pitäs ruveta sitte ruokaa laittaan. :) Suunniteltiin tossa eilen että jos vaikka tänään lähettäis kans ulos reippaileen.. :) Eilen käytiin vähä kämpsyttelemäs ja oli muksua. :) Tänään vois mennä pidemmälle kierteleen ja katteleen.. Jos vaikka tää seutu tulis vähä tutummaksi miulle. :)

Nyt kyllä kahvittais ja houkuttais noi eiliset leivonnaiset mitä tein koko illan.. :D No en ny ihan koko iltaa mutta kuitenkin. :D Taidan kuitenkin odotella sen herran ensin kotiin ja vaikka sitte jälkkäriksi keitellä kahvia. :)

Eipä tässä kai mitään ihmeempää. :) Taidan ruveta tuijottaan töllöä!:)

Muksua päivää! =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.