IRC-Galleria

Partiokalentereita!! anyone???Torstai 12.11.2009 23:56

Tänään oltiin myymässä partiokalentereita koko porukalla ja saatiin myytyä huimat kuusi!!! Ja kolme on tilauksessa!! voi jeesus ollaan hyvii.. :( ja myöhässä...

Eilen Jempe oli meillä ja pelattii pleikkari, oi että oli hauskaa!!!!! :D Myöhemmin laulettiin Maawen kaa kauniistin singstaria! :)
Ai niin ja siivosin myös vihdoin oman huoneeni niin että sain sinne matot!!!

Tänään sitten olen hieman jatkanut singstarin laulamista yksikseni ja muutenkin vaan pleikan pelaamista, vaikka piti katsoa Supernaturalia.. Ja sitten pitikin jo mennä myymään kalentereita!

Huomenna Elena tulee meille ja suunnitellaan hieman reilausta(jos siitä nyt edes tulee mitään) mutta sovimme, että jos lähden jonnekkin niin Ellu tulee sinne ja mennään sitten vasta vuonna 2011 reilaamaan!! JeeJee!!! :D Reilaamaan vaan on pakko päästä!!!

Lähtemiseni tosin rupee näyttämään todella epätodennäköisemmältä viikko viikolta, ku olen siitä höpissyt jo puoli vuotta ja mitään ei ole tapahtunu.. Mutta tänään meni niin hermo että päätin jo olevani melkein lähdössä, ja huomenna vastaan perheelle myöntävästi!!! piste!

Näkyillään!!!

xoxo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.