IRC-Galleria

Maikkeli osa ITorstai 24.05.2007 18:44

Vuonna joskus 2121 kauniina talvipäivänä, kun linnut lauloivat, kukat kukkisivat ja ulkona on 40 astetta lämmintä. Niin kummiskin, syntyi pieneen 10 henkiseen perheeseen pienen pieni poika Maikkeli.
Kun sitten Maikkeli meni 2 vuotiaana esikouluun hänellä oli kalju pää ja vankilakuteet. Hän myös huomasi, että hänen isoveljensä Linkkoni oli siellä myös, mutta vain 2. luokalla.
Niinpä he suunnittelivat kuinka he voisivat paeta, niinpä heti ekana päivänä...
Maikkeli sai myös ystäviä: Tiipakki, Snote, yksi tyyppi mitä sanottiin Pappparaiseksi, Sokeri, Hylkiö, Houru ja Aaaaprutsi.
Sovittiin niin, että hekin lähtisivät pakoon. He kaivoivat tunnelin leikkikehään, mutta suunnitelma meni pilalle kuin Pellikkki löysi sen. Niinpä "Pappa" tinttasi sitä tutillaan ja heitti Pellikin sinne kuoppaan. Sitten hän huomasi, että "Papalle" tuli haava. Siksi he päättivät että lähtevät heti ja nyt.
Maikkeli oli myös ihastunut pikkuisen Saaraan. Niin, mutta... He menivät kuoppaan ja juoksivat niin pirusti pakoon leikkikentällä ja huomasivat että Pellikki ja muut hoitotädit juoksivat heidän peräänsä...


Jatkuu alhaalla.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.