IRC-Galleria

H-A-A-S-T-E ou nou, ou nouPerjantai 10.02.2006 18:12

HAASTE.

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Nonni tässä tulee... aaar juuuu rediiiiii???!!!!!

1.
Pesen käteni useita kymmeniä kertoja päivässä ja silleen älyttömän huolellisesti niinku
lääkärit ennen ku ne menee leikkaussaliin... hmm...

2.
Mun yhtenä yökaverina on umi umi alias lumisäde eli siis lumi, joka on nukkunut vieressäni jo 22 vuotta, melkeempä jokaikinen yö. Umi umin nukuttaminen koostuu myöskin parista oudosta tavasta... mutta ei siitä sen enempää...

3.
Pelkään pimeetä ja sitä että jään pimeeseen yksin. En esim. ikinä uskalla lähteä töistä yksin vaan aina joku tulee mua vastaan. Pelkään mm. välillä mennä vessaan, jossa valokatkaisija on sijoitettu wc:n sisäpuolelle, joten siellä on pimeää ja täytyy mennä sinne sisälle ennen kuin näkee mitä mörköjä siellä on. Pienenä näin kotona paljon sinisiä mörköjä ja muita örkkejä. Välillä nään outoja hahmoja vieläkin, mutta yleensä ne paljastuukin vaatteiksi tms.

jatkuu...... jossain vaiheessa......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.