IRC-Galleria

Puhdas pöytä vai muutos?Keskiviikko 11.10.2006 02:39

Minkä takia jotkut ihmiset koittavat pyyhkiä menneisyytensä pois? Moni miettii että alottaa nyt kaiken alusta? Mutta menneisyyshän on osa sun omaa elämää josta pitää olla ylpee!

Ei meistä kukaan opi esim. virheistää jos joku kertoo että älä tee näin, vaan se asia tavallaan täytyy itse kokea että vasta oikeasti tajuaa että, enpä muuten tee noin!

Menneisyys on tavallaan kirjoitettu puhtaalle paperille mustekynällä ja sä et voi kumittaa sitä pois. Se jää aina siihen. Tapahtuneet on tapahtunu ja sen asian kanssa on elettävä oli se hyvää tai pahaa. On ihmisen ehkä parempi puhua "muutoksesta" kuin uudesta alusta sillä jokaisen alku oli silloin kuin synnyimme eikä uutta alkua enää tule.

Mä uskon kumminkin että jokaisella tapahtumalla on myös merkitys. Jokainen pienikin asia tapahtuu jostain syystä. Esim. jos joku uus jätkä lupaa soittaa eikä soitakkaan on tämä merkki siitä ettei hän ole sinua varten!

Tulipahan vaan mieleen ku eräs ihminen sanoi että täytyy aloittaa "puhtaalta pöydältä"! Ei menneisyyttä vaan voi pyyhkiä pois!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.