IRC-Galleria

UniPerjantai 09.11.2007 11:56


Minulla jäi harmittamaan se etten koskaan ehtinyt Jonin kanssa lähtemään yhdessä baariin, ja kovasti sitä kesäksi 2006 suunniteltiin. Viime yönä näin saman tyylisen unen,joka tuntuu jatkuvan..
Kerron aiemmista unistani ensin.

Nyt joni on tullut unissani kinuamaan minua baariin. Aiemmissa unissani mnulla on ollu aina jotain etten ole päässyt. Edellisessä unessani tulin pitkästä aikaa Ranualle ja äiti sanoi minulle heti,että "mene Jonin huoneeseen, Joni on odottanut sinua kovasti", kun pääsin huoneeseen Joni istui siellä punainen pipo päässä ja kääri sätkää. Yllättäen Jonilla oli olut pullo vierellään ja alon kauheana paasaamaan ettei saa alottaa ennen minua! Joni päätti pitää taukoa ja ottaa päivä unet kunnes olen purkanut tavarat ja laittautunut iltaa varten itseni valmiiksi... uni päättyi.

Viime yönä joni tuli luokseni espooseen, olimme aiemmassa asunnossani, jossa Joni ehti käydä kerran. Joni kinusi ja kinusi minua baariin,mutta minulla oli töitä etten voinut lähteä. Kerroin ventovieraalle työtoverilleni että veljeni on tullut käymään ja haluaa minut kanssaan baariin ja isäkin on mukana. En minä isää halua minnekkään nuorten tanssipaikkaa viedä jossa on ikäraja K-18... Niinpä päätin sumplia tulevan perjantain(tänään) leffaillaksi ja huomenna mentäsiiin pubiin isän ja Jonin kanssa ja sitten seuraavalla viikolla lähdetään bilettään ihan kunnolla Jonin kanssa kahdestaan(jonin synttärit), tämä sopi Jonille jolloin Joni katosi ja uneen tuli paljon koiria ?!

Kun olin ekan kerran baarissa,nostimme Jonille maljoja ja "kuviteltiin" Jonin olevan hetkittäin kanssamma ja nauravan meille... ja suojelemassa minua,ikuista itsensä satuttajaa :)

Varmaan kuukausia sitten,näin unessani Ranuan ala-asteen, jonne kaavailtiin Anssin(Jonin parhaimipia ystäviä) kanssa hillittömiä bileitä,disco pallot, iso screen, disco valot ja DJ. Meillä soi siellä aika sekavaa musiikkia ja olin tosi onnellinen kun saadaan Jonille järkättyä niin isot 20vuotis bileet... kun bileet alko, Jonin kuvia olikin vain screenillä..."juhla" olikin Jonin muistotilaisuus..

Nostakaamme Jonille malja seuraavan kerran kun olemme kukin omalla tavallamme juhlimassa alkoholin vaikutuksen alaisina tai ilman.

-Onnittelen sinua myöhemmin-

Toivoopi:Isosiskos Penikka (kyllä se oli toisinpäin ;p )


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.