IRC-Galleria

Päivä ilman jalkojaTorstai 24.11.2005 14:13

Hirmusen kylmä kotona :/ pitää nukkua suurinpiirtein toppatakki päällä ja villahousut jalassa. Plaah. Tosi ihan herätys aamulla, ensimmäinen ajatus: Ainiin, se koe :S Joopa joo, en yhtään osaa sanoo miten koe meni, kai sen jotenki läpi pääsee.

Nyt sitten täällä itteni kanssa tsättäilen kun ei muutakaan tekemistä ole, tuntiki alkaa vasta joskus :D P.s laura ei vieläkään STYYLANNU.

.....................................................................................................................................

Klockan 18,24,84

Hui kauhistus, hirveesti asiaa :D (tosi "tärkeetä" sellasta)
Opin tänään paljon koulussa, lähinnä fyssan tunnilla kun se maikka on niin fiksu. Opin esimerkiksi sen, etten syö siksi että minulla olisi lämmin,vaan siksi että minulla on nälkä, tai jotain sellaista. Sitten, se fiksu marsu kysyi: "kuinka monella on tapana käydä kylvyssä sähkölaitteiden kanssa?" Ei vissiin kovin monella ku siellä tunnilla vielä kökötettiin kaikki. Eiku joo, käyn kylvysssä (ilman kylpyammetta) pukeutuneena kumipukuun (ettei tule sähköiskua) ja kuivattelen siinä föönillä samalla hiuksia (ihan kun sitä ei kylvyn jälkeen voisi tehdä) ja pesen hampaita sähköhammasharjalla, ilman sähköhammasharjaa. Tosi fiksu maikka meillä siis. *huokaus*

Huomasin fysiikan tunnilla myös yhden asian: mun LAJITOVERIT oli kasvanu viikossa! Herran jestas sentää! :S

Enkun tunnilla hoksasin että pähkinä on sama asia kuin kukka. Kauhiaa.

Ja etiikan tunnilla kuulin että viisi vuotias oli tehnyt itsemurhan hyppäämällä siWan katolta kännipäissään, vai mitenkäs se menikään?

Eli siis kaikin puolin antoisa päivä, tossa taisikin olla kaikki mitä opin.. Mulla oli joka tunti enkkua, Laura istu vieressä ja sillä näytti olevan etiikan tunnilla äikkää. Eli siis suosittelen lämpimästi kaikille enkun kokeisiin lukemista fysiikan ja etiikan tunnilla, niin siinä ohimennen kuulee kaikkea mukavaa, hyödyllistä uutta.

Pä-pä-pä-pää.. Diidiiididii.. XD

Nyt kattomaan Markon kanssa ilotulistusta k-kaupalle :D --->

Ei silmät sentään jääny raketteihin kiinni, onneks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.