IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Tilitystä, sen mä osaanPerjantai 08.02.2008 23:05

Tiedän, et oon ollu todella paskamainen monia ihmisiä kohtaan. Kuulostaa huonolta syyltä, mut mulla on tosi paha olla monesti. On päiviä, jolloin on kaikki hyvin ja iloinen... En osaa sanoa. Sanat ei vaan tuu ulos...

En osaa puhua, oon kuullu sen asian monenkin ihmisen suusta ja tiedän sen itsekki. Välillä oli aika, jolloin "opin" puhumaan, mutta taas tää vittumainen sulkeutuminen on astunu kuvioihin. Kaikki on vaan niin sekavaa ja monimutkasta.

Tämä kaikki johtuu viimeaikaisista tapahtumista, joita en nyt ala tähän erittelemään. Oon menettäny paljon kavereita aivan täysin omaa tyhmyyttäni ja ansaitsen sen. Kaikkea muuta on suht helppoa muuttaa, paitsi itseään. Se vie aikaa, tiedän senkin.

Ne vähät kaverit, joita mulla on: yrittäkää ymmärtää. Ja minä ymmärrän jos ette ymmärrä mua. Mulle saa ja pitääkin sanoa jos joku asia mussa vituttaa. Oikeesti. Sanokaa se mieluummin mulle suoraan ku selän takana jollekkin. Se että sanoo mulle suoraan, auttaa varmasti tässä prosesissa.

En kirjottanu tätä minkään angstaamisen vuoksi vaan siksi, että halusin itse nähdä nuo sanat ja myös te, mahdolliset kaverit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.