IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

18.1 ja 19.1.2006 UniklubiPerjantai 20.01.2006 02:41

En tiedä miten tämän alottaisi. Menee ihan sanattomaksi, mutta toisaalta olis tosi paljon kerrottavaa.

18.1 Uniklubi esiintyi Gigglin Marlinissa. Keikka oli aivan mahtava ja eturivistä se näytti uskomattomalta. Olin ensimmäistä kertaa elämässä oikeella keikalla. Ja mikäpä sen parempaa, että ensimmäinen keikka oli lempibändin eli Uniklubin keikka. Keikan jälkeen saatiin kaverin kans bändin kappalelistat, joissa oli kaikkien poikien nimmarit. Todellinen aarre mulle! Saatiin myös katkenneet kitarankielet. :D Saatiin myös jokaisen kans otettua kuvat. :) Nehän suorastaan kaappasivat meijät kainaloonsa.

Hilluttiin baarissa valomerkkiin asti ja juteltiin bändiläisten ja mukavan Tonin kanssa, joka auttoi meitä saamaan poikien nimmarit. :) Kiitos Toni!

Tosi mahtava ilta/yö ja se toteutui paremmin kuin edes uskalsin kuvitella! :)

19.1 Uniklubi esiintyi Club Teatrialla kaikille sallitulla keikalla. Jälleen tuli laulettua ääni käheäksi ja korvat huutaa hoosiannaa! Mutta ei se haittaa, kiva oli rokata Uniklubin tahdissa kahtena päivänä peräkkäin.

Nyt tässä odotellaan kesää, kun Uniklubi tulee taas tänne esiintymään. Ellei sitten tule päähänpistoa et lähtee johonkin katsomaan bändiä! Eihän sitä koskaan tiedä.... ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.