IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Huoh!Keskiviikko 13.12.2006 11:46

Siis joo. Meikä tulee klo 7.50 töihin, ja arvatkaapa onko mulla tekemistä? Oikein, ei oo ollu tähän mennessä mitään työtä. Oottas tuossa yks lasku, mut ei sitä jaksa yksistään skannata. Varmaan tunti pitää vielä oottaa et tulee työtä.

Aamulla oli kyllä ihmeellistä herätä ku ehti jopa syömään aamupalaa. Olin Niinalla yötä ja Jasu on hoidossa porukoilla. Sekin oli hieman outoa, ku ei Jasu huutanu aamupalaa tuttuun tapaansa. Ja vielä oudompaa oli se, että tulin äitin kyydillä töihin. Mun oma auto on autohallissa "kuivumassa". Näiden ihanien vesisateiden ja mahtavien lätäköiden takia mun auton vänkärin puolelle oli menny tuhosti vettä sinne jonkun helman sisään. Mukava veden lotina kuulu ku kaasutti ja jarrutti. Ei muuta ku Pörhölle ja tutkimuksiin auto. :D Korjausmiehet epäili alussa, että vesi on menny jomman kumman oven sisälle. Eipä vaan ollu. Meikä sitten siinä paniikissa ootti et kuinkahan suuri lasku tästäkin lystistä tulee. Onneksi selvisin 36 eurolla ja lamppukin vaihdettiin samalla. Jos olis pelkän lampun menny vaihtamaan, se olis ollu 17 euroa. Huh, kyllä ne kauheita summia pyytää yhen lampun vaihdosta. Varsinkin ku ennen se on tehty ilmaseksi. Palvelukin pelasi ihmeen hyvin. Ehkäpä ne siellä autokorjaamolla alkaa muistamaan et tää pikkuneiti ajaa autolla ;)

On kyllä ihmeellistä ku meikä oottaa innolla et pääsee jumppaan. Muutama vuosi sitten en olis voinu kuvitellakaan tätä tilannetta. Mut onneksi nykyään on mukava ja kannustava jumppari ja kaikki tuntuu mielekkäämmältä. Toisaalta ikääkin on tullut lisää ja varmaan on hieman aikuistunu siinä vuosien varrella.

Vitsit on masentavaa ja pimeetä ku ei voi sitten millään sataa lunta! Olihan sitä lunta jonkin aikaa, mut minnehän se sitten katosi? Vesisateet vei ja muutama pienen pieni lumikasa vaan löytyy. Olis ihana herätä aamulla ja katsoa ikkunasta ku sataa lunta oikeen kunnolla ja olis semmonen pikkupakkanen. Monesti oon Niinalle sanonu, et ollaanko me Helsingissä vai missä me ollaan ku on niin lämmintä ja vettä sataa. Jos nyt koitetaan jotain positiivista asiasta löytää, ei tarvi rapata auton ikkunoita ja on helpompi kävellä ku ei oo montaa senttiä lunta. Toivottavasti saataisiin edes jouluksi lunta. Onko liikaa pyydetty?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.