IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 29.06.2007 14:11

Mene suomenkielisen Wikipedian etusivulle ja vastaa kysymyksiin klikkaamalla vasemmassa valikossa olevaa satunnainen artikkeli -kohtaa.

01. Mitä pelkäät?
Kehitysfilosofia on yhteisnimitys materialistiselle ja uskonnonvastaiselle filosofiselle ajattelulle, joka pohjautuu kehitysoppiin eli evoluutioteoriaan ja soveltaa sitä yhteiskunnan tarkasteluun.


02. Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle?
Yhdensuuntaisuus on geometriaan liittyvä käsite. Geometriassa suorien sanotaan olevan yhdensuuntaisia jos ne eivät leikkaa tosiaan. Olkoon V vektoriavaruus, jonka kerroinkuntana on K. kahden nollasta poikkevan vektorin a ja b sanotaan olevan yhdensuuntaisia jos on olemassa kerroin siten, että a=kb.


03. Mitä haluaisit häälahjaksi?
Discreet (entiseltä nimeltään Discreet Logic) on ohjelmistovalmistaja, joka on erikoistunut 3D-grafiikan ja visuaalisten efektien tuottamiseen sekä HD-videon editointiin tarkoitettuihin sovelluksiin. Yhtiön tuoteperheeseen kuuluvat mm. flame, smoke, inferno, combustion, flint ja 3D Studio Max -ohjelmistot.

04. Mitä palvot?
Fromdistance on virolainen älypuhelin- ja PDA-teknologioihin (Symbian, Windows Mobile) erikoistunut yritys, joka kehittää langattomia yrityssovelluksia.

05. Salainen fetissisi?
Sukarno (6. kesäkuuta 1901 Surabaya - 21. kesäkuuta 1970) oli itsenäisen Indonesian ensimmäinen presidentti. Yhdessä Muhammed Hattan kanssa hän julisti Indonesian itsenäiseksi 17. elokuuta 1945 Japanin ilmoitettua antautumisestaan 15. elokuuta 1945. Hänen isänsä oli jaavalainen matalan tason aristokraatti ja äiti balilainen.

06. Mistä näet unta ensi yönä?
Windows NT on Microsoftin julkaisema yrityskäyttöön tarkoitettu graafinen käyttöjärjestelmä. Lyhenne NT tulee sanoista New Technology.

07. Mitä ostaisit, jos sinulla olisi varaa?
Taivas on Raamatun ja kristinuskon mukaan paikka, johon Jeesuksen vapahtajakseen vastaanottaneet ja sitä kautta pelastuneet ihmiset pääsevät kuoleman jälkeen. Eri tulkintojen mukaan tämä tapahtuu joko suoraan kuoleman jälkeen, tai vasta Jeesuksen toisen tulemisen yhteydessä.

08. Mistä aiheesta kirjoittaisit kirjan?
Ohjelmointikielen kääntäjä on tietokoneohjelma, joka luo tietokoneohjelman ohjelmointikielisen lähdekoodin perusteella konekielisen ajettavan binääritiedoston (eli kääntää ohjelman). Kääntäminen on siis muunnos, jossa ihmiselle helpossa muodossa oleva lähdekoodi muutetaan tietokoneen ymmärtämään muotoon.

09. Mitä keräilet?
Carl Gustaf Armfelt (nuorempi) (14. heinäkuuta 1724 – 5. tammikuuta 1792) oli Suomessa asunut kenraalimajuri ja vapaaherra, joka tunnetaan Liikkalan nootin allekirjoittajana ja Anjalan liiton johtomiehenä. Hän oli Carl Gustaf Armfelt vanhemman pojanpoika ja Gustaf Mauritz Armfeltin setä.

10. Mihin paras muistosi liittyy?
The Best of 1990-2000 on U2:n vuonna 2002 julkaisema kokoelma-albumi. Se sisältää kaksi uutta kappaletta sekä muutamia uudelleenmiksattuja kappaleita. Albumi on U2:n toinen kokoelma albumin The Best of 1980-1990 ohella.

11. Turhin tietämäsi asia?
Sairaanhoitaja AMK on hoitotyön ammattilainen. Koulutus tapahtuu ammattikorkeakoulussa nuoriso- tai aikuisopintojen puolella. Opintojen ohjeellinen kestoaika on 3,5 vuotta. Terveydenhoitajan ja ensihoitajan koulutus kestää 4 vuotta.

12. Mistä aiheesta puhut kaikkein mieluiten?
Derek Sherinian on yhdysvaltalainen kosketinsoittaja. Hänet tunnetaan parhaiten yhtyeistä Alice Cooper ja Dream Theater. Hän on sittemmin julkaissut neljä sooloalbumia ja perustanut yhtyeen nimeltä Planet X.

13. Minkä asian parissa tulet työskentelmään/työskentelet ammatissasi?
MY STORY Classical on Ayumi Hamasakin kahdeksas studioalbumi, julkaistu 24. maaliskuuta, 2005.

MY STORY Classical sisältää orkesterisovituksia Hamasakin edellisen MY STORY -albumin kappaleista. Se oli parhaimmillaan Oriconin albumilistan neljännellä sijalla ja pysyi listalla 10 viikkoa.[1] Albumi rikkoi Japanissa kultalevyrajan, eli sitä on myyty yli 100 000 kappaletta.[

14. Mikä saa sinut aina nauramaan?
Espanjalainen INDITEX (Industrias de Diseño Textil Sociedad Anónima) on maailman suurimpia vaatetusalan yrityksiä, joka perustettiin 1975. Inditex-konserni koostuu yli sadasta vaatteiden suunnitteluun, tuotantoon ja jakeluun keskittyvästä yrityksestä. Yhtiön pääkonttori on galicialaisen A Coruñan provinssissa sijaitsevassa Arteixon kylässä. Yhtiön perustaja ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja Amancio Ortega Gaona on Espanjan rikkain henkilö.

15. Entä itkemään?
Charlotte Kalla (s. 22. heinäkuuta 1987, Jällivaara) on ruotsalainen maastohiihtäjä. Hän voitti kultaa vuoden 2006 nuorten MM-kisojen takaa-ajossa. Samoissa kisoissa hän oli 5 kilometrillä kolmas ja sprintissä neljäs

16. Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit herätessäsi?
Robin "Percy" van Persie (s. 6. elokuuta 1983, Rotterdam) on alankomaalainen jalkapalloilija, joka tällä hetkellä pelaa Englannin Valioliigan Arsenalissa hyökkääjänä. Van Persien pelinumero on 11.

17. Mitä sinulla on taskuissasi?
Vähemmistö

18. Mikä voisi korvata sinut ilman, että kukaan huomaisi?
Vanity Fare oli englantilainen yhtye jonka suurin hitti oli "Hitchin’ A Ride". Suomeksi sen levytti Paula Koivuniemi vasta vuonna (1972), nimellä "Liftari Oon". Toinen hitti oli "Early In The Morning", josta tehtiin Suomessa käännös nimellä "Illasta Aamuun", esittäjänä Jouko ja Kosti (1969).

19. Mitkä olivat ensimmäiset sanasi?
Icelandair (IATA: FI, ICAO: ICE) on Islannin kansallinen lentoyhtiö

20. Minkä kanssa sinut tullaan hautaamaan?
Calgary on Albertan provinssin suurin kaupunki Länsi-Kanadassa.

21. Mitä sinulla on piilossa yöpöytäsi laatikossa?
Groningen on Groningenin provinssin pääkaupunki Alankomaissa lähellä Pohjanmeren rannikkoa

22. Mitä rakastat eniten maailmassa?
Musta huumori on huumorin, komedian ja satiirin laji, jossa normaalisti vakavana pidettyjä asioita kuten kuolemaa, henkirikoksia, sairauksia, terroria, huumeriippuvuutta, raiskauksia ja muita käsitellään humoristisesti, kujeellisesti, leikillisesti tai satiirisesti.

23. Mistä aiheesta tekisit kappaleen euroviisuihin?
Karolinginen renessanssi

24. Mitä näet tällä hetkellä ikkunasta?
Kaarle Rohkea (10. marraskuuta 1433 – 5. tammikuuta 1477, ransk. Charles le Téméraire) oli Burgundin herttua vuosina 1467–1477. Hän seurasi herttuana isäänsä Filip III Hyvää.

25. Mikä sinä todella olet?
Kuortaneenjärvi

Että semmosta jännää tänään xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.