IRC-Galleria

^PoLLy^

^PoLLy^

Helsinkiläinen!

Blogi

- Vanhemmat »

jotai...Tiistai 07.02.2006 18:51

*Sä katsot muhun ja mä vapisen. Mun sydän täyttyy lämmöllä ja sun hymy on silkkaa kidutusta. Sä oot asiasta täysin tietämätön, mutta mä tajusin sen juuri. MÄ RAKASTAN SUA!*


***************************************************************************

"Et tiedä kuinka sua kaipaan, voisin antaa maan ja taivaan. Jos sut saisin omakseni, antaisin sulle myös sydämeni. Olin niin onnelinen kanssasi, nyt ihmettelen mikset ole vierelläni. Sinua tahdoin aina vaan rakastaa, mua kohtaan sulla oli vain tyhjyyttä ankeaa. Sinua rakastin aivan kamalasti, nyt ainoa sanani sulle on hyvästi. Sanon vielä sen, että sua rakastan, mutta nyt tunteeni pakastan. Koska tiedän etten sua saa ja se tekee todella pahaa..."

ihan tyhmä juttu xDLauantai 04.02.2006 18:59

"Tehtävänanto: Paljasta viisi omituista tapaa. Tämän jälkeen valitse viisi ihmistä, jotka haastat tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitä haastamasi ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käy ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1.hmmmm... mä puhdistan mun kynsien alusia aivan niiku jatkuvasti, jos on pienikin lika niin se on pakko ottaa pois.

2.Mun aamutoimet on tarkassa järjestyksessä, eka vessaan ku kello on soinu sit käyn kattoo kuin kylmä ulkona on ja otan mehua sen jälkeen meen huoneeseeni ja laitan vaatteet päälle ja alan meikkaa ja laittaa hiuksia ja sitten pesen hampaani. Kaikkeen tähän menee 20-25min jos poikkean tästä myöhästyn varmasti:D

3.Puristelen aina finnejäni, mutta silti valitan aina kavereilleni että kuinka epähygieenista se on ja käsken lopettaa :D:D(velmu tyttö)

4.Kun olen suihkussa puhelen itsekseni kaikkea varsinkin silloin jos olen vihanen ym. yleinen v***tus päällä.

5.Kuvittelen usein että mulla on paljon rahaa ja sitten mitä tekisin niillä. Se on niin hauskaa kerrankin olen rikas xD


Ma haastan:

Nenna^
[bella]
sweetie83
kikkarolli
SirpiZ
- Vanhemmat »