IRC-Galleria

Nonniii..Tiistai 25.11.2008 02:17

Nyt ne ristiäiset on sit jo ohi. Ei oikee aiemmin kerinny tulee kirjottelee mtn. Tai sit en vaa jaksanu:)
Oli kyllä tosi kiva päivä, ja kaikki meni oikein hyvin. Paremmin ehkä mitä olin edes ajatellu. Kaikki meni liian nopeesti. Harmittelin eilen koko päivän juhlien jälkeen ku ne oli jo takana.
Lähes tulkoon kaikki ketä oltiin kutsuttu pääsi paikalle. Pari henkilöä oli jotka ei päässy. Mut kaikki tärkeimmät ainakin oli, lähimmät sukulaiset ja kaikki mun kaverit:) Niitäkin oli kuitenki jo se 45 hlöä. Toivottavasti kaikki oli tyytyväisiä. Tarjoiluihin ja muuhun:)
Tarjottavia jäi vähä liianki paljon kotiin tuotavaks. Nyt niitä tulee vaan syötyä syömisen iloks tässä kotosalla ollessa.. Pakastimeenki laitettiin kaikkea mitä voi pakastaa. Ja mä ajattelin koko ajan et mitä jos ei riitä. Tilattiin ja tehtiin kaikkea kyl hiukan liikaa. Mut parempi näin päin, ku se et kesken ois loppunu.

Oli kyllä kiva päivä:) Ja poika oli niiin kiltisti koko ajan että..<3 Väsyi omista juhlistaan ilmeisesti ku nukku sit 20-10.30. Heräs vaan 3 kertaa tossa välissä ruokailemaan. Ja ruokailutkin oli melko lyhkäsiä, melkein heti nukahdettiin uudelleen;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.