IRC-Galleria

Seksi on ilmaisista huvituksista ylivoimaisesti suosituin - ainakin brittien keskuudessa. Sitä harrastamalla voi paitsi piristää parisuhdetta myös säästää rahaa, esimerkiksi seuraavia The Sunin listaamia vinkkejä seuraamalla.

1. Yhteinen kylpy
Puolita vedenkulutus ja tuplaa nautinto!

2. Viettele alastomuudella
Uusi, seksikäs alusvaatesetti maksaa maltaita. Yllätä töistä palaava miehesi tai vaimosi mieluummin odottamalla häntä alastomana vaikka olohuoneen sohvalla.

3. Elokuviin kotona
Käytä leffalippujen hinta lempielokuvanne vuokraamiseen ja vaikka kuohuviinipulloon. Vielä parempi vaihtoehto on järjestää kotielokuvamaraton. Psykologien mukaan onnellisten hetkien muisteleminen vahvistaa parisuhdetta.

4. Panosta kotihierontaan
Kauneushoitoloiden ja kylpylöiden hieronnat ovat ihania mutta tyyriitä. Opetelkaa hieromaan toisianne - kirjastot ovat täynnä hyviä opaskirjoja. Seksikäs jalkahieronta virkistää, lähentää ja virittää jatkoja varten.

5. Viilennä makuuhuone
Alentakaa huonelämpötilaa ja hypätkää alasti peittojen alle lämmittämään toisianne. Tutkijoiden mukaan ihokontakti lisää kuherteluhormoniksikin kutsutun oksitosiinin määrää ja vahvistaa keskinäistä vetovoimaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.