IRC-Galleria

ha ;DTiistai 13.01.2009 03:03

Kaksosnaisen olemus on monisärmäinen ja muuntuva ja miehellä voi aina olla vaikeuksia tietää, mikä hänessä on sitä ”oikeinta” itseä. Hän esittää lyhyessä ajassa itsestään äärilaidat ja jättää jälkeensä kysymysmerkkejä – voiko noinkin elää? Voi, voi. Kaksosnaisella on monikerroksellinen itsekuva ja siihen sisältyy paljon eri suuntaan sojottavia tarpeita ja kykyjä. Hän voi olla ensi tuntumalta hyvinkin helpontuntuinen, täysin sujuva ja vaivaton naistyyppi, jonka kanssa voisi luulla pystyvän leikittelemään. Mutta pian voit huomata, että leikittelijä et olekaan sinä, vaan hän. Hän on notkea strategi, joka vaihtaa näkökulmaa ja asemaa helposti, ottaa omakseen milloin minkäkin ominaisuuden, kehittää sitä, heittää sen pois ja alkaa kehittämään jotain toista lahjaansa. Sillä tavalla hän pääsee eteenpäin pitäen auki monia mahdollisuuksia, mutta ei juuri pysty valitsemaan mitään yhtä, ainoaa ja varmaa. Tämä koskee myös ihmissuhteita. Kaksosnaisella voi olla paljon ystäviä, tuttuja molemmista sukupuolista eikä hän erityisen selkeästi tee eroa olla ystävä tai rakastaja. Nämä eivät ole ehdottomia lokeroita hänelle, ne voidaan vaihtaa toisiinsa jos tarve vaatii. Kaksosnainen voi elää kirjaimellisesti kahdessa suhteessa yhtäaikaa tai sitoutuu tavalla, joka saa miehet huolestumaan. Voiko häneen luottaa? Siinä on suuri kysymys, johon ei ole yksiselitteistä vastausta. Kyllä voi ja ei voi.

Kaksosnaisen olemus ei ole järin sitoutuva alunperinkään ja usein nykyinen elämäntyyli vie hänet mennessään imien hänestä irti modernia naistyyppiä, joka viihtyy enemmän jossain menossa mutta ei niinkään kotona. Hän on ehdottomasti menevä nainen, jolla on paljon uusiutuvia harrastuksia, ystäväpiirejä joka taholla ja ennenkaikkea älyllisiä kiinnostuksen kohteita, jotka imevät voimia. Hän on milloin nokkela, vilkasliikkeinen poikatyttö tai viileähkö oppinut nainen, joka haluaa järjestää tiedon ja informaation tulvaa. Hänessä on vähän lujaa tunnepohjaa, sentimentaalisia kiintymyksiä tai toivottomia ikuisia rakkauksia. Hän ei juuri nyyhki kadonneita miessuhteitaan vaan avautuu vaivattomasti uusille. Hän voi olla pinnallinen, hajanainen ja vailla suuria moraalisia arvoja ja siksi altis myös nykyelämän juurettomille ihmissuhteille, jotka muuttuvat käsissä kulutustavaraksi.

Kaksosten tehtävä: Luoda yhteyksiä, kommunikoida, puhua, kirjoittaa, välittää ajatuksia, ideoita, viestejä, sanoittaa, verbalisoida, vaihtaa näkökulmaa, ymmärtää paradokseja, vastakkaisuuksia, luoda hetkellisesti, improvisoida, erillistää tunteet ajatuksista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.