IRC-Galleria

^angelique

^angelique

waiting to my trip.

Rmj:n LauantaiMaanantai 23.06.2008 15:16

Lauantai:
Päivä joka meni aika hyvin penkin alle, mutta oli muuten tosi hauskaa.
Lähdin Nitan kanssa silloin liikenteeseen, lähdettiin raisan luota joskus kuuden aikaan alueelle päin, juututtiin nurtsille ja juotiin siinä muutamia. Jenna ja Jani tuli jossain vaiheessa, taas oli ryhmä koossa. En muista koska mentiin alueelle sisään, mutta ennen kuitenkin Jay Ziiin konserttia, olisin niin halunnut nähdä popedan, mutta myöhästyttiiin siitä, se esiintyi jo viideltä. Olis ollu kiva kuulla pitkä kuuma kesä -kappaleen, festareilla.
En voinu muuta todeta rmj:n pää esiintyjästä kuin täysin paska. Odotin edes enemmän että sen keikka olisi jotenkin erottunut muista, kun niiin hehkutettiin pääesiintyjää. Mutta monikin jo totesi että yö taisi olla TAAS KERRAN festareitten pääesiintyjä :)
Söin vip alueella, oli tosi hyvä ruoka :)
Kierreltiin Nitan kanssa alueella,kummakki tosi seis. :D en tajuu, jossain vaiheessa päädyttiin kaupunkiiinkin, mentiin hakee nitan isältä manii, oli kyl kätevät noi festari bussit, ku oli ilmasiii. Lifatttiin jotai kyytei kaupungista takas, mutta pädyttiinki yhtäkkiä joannan ja marjutin kyytiin. Takapenkin sonneiksi :D:D hahah
Takas tultiin jossain vaiheessa, mentiin mecano biitsille, se paikka muuten olis ollu jees, mutta hirveä musiikki.
Näin apulannan keikasta puolet, hukkasin nitan. SÖin jotain kamalaa kebab lautasta, ja menin leirintään, löysin nitan. Kamala kylmyys iski. tultiin jopa hyvissä ajoissa meille :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.