IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Maanantai 13.02.2006 19:40

Heta haastoi mut tällaseen.... :) ^^

Tehtävänanto: Listaan viisi omituista tapaani ja haastan sitten kaverini tekemään samoin. Heidän tulee myös kirjoittaa tehtävänanto merkintäänsä. Kirjoitan sitten kommentin haastamilleni ihmisille ja kerron haasteesta. Nämä ihmiset pitää myös listata merkinnän loppuun.

1. Musta on ihanaa etsiä kuvioista säännönmukaisuuksia. Esimerkiksi pöytäliinasta mun on aina pakko löytää se kuvio joka alkaa toistumaan. Samoin on melkein kaikissa muissa verhoiluissa esim. ikkunaverhot, junan penkit, linja-auton istuimet... Hankaluuksia tuotti koulukansio.
2. Pidän numeroista ja kaavoista - ja varsinkin niiden ulkoaopettelusta ! Seiskalla opettelin 124 piin desimaalia :) Toiseksi hiilihapon kaava on harvinaisen kaunis.
3. Tykkään väännellä naamaani erilaisiin ilmeisiin. Esimerkiksi lukiessani kirjaa, jossa jollain henkilöllä on vahvoja tunteita, samaistun usein henkilöön ilmeilemällä kuten hän olisi voinut ilmeillä. Peilin edessä on myös hauskaa näytellä draamaa :)
4. Nauraessani päästän ultraääniä ja hytkyn.
5. Koerituaalit: Koeviikolla kaikki kokeet on pakko kirjoittaa samalla kynällä, jolla on tehnyt tehtäviä koko jakson. Kynä on ikään kuin oppinut kaikki tehtävät, joten se osaa vastata myös koekysymyksiin :) Lisäksi mitä alemmaksi vedän markinaalin sivun yläreunaan ja mitä paremmalla käsialalla kirjoitan sinne nimeni, sitä paremmin kokeet menevät. Tehtävän numero on myös tärkeää kirjoittaa ennen tehtävän aloittamista (mieluummin jo ennen tehtävän lukemista) - silloin tehtävä menee hyvin.


ja haastan: Empty_Star, Neraida, Pontinen, suu-vii, sdkfh ja Arigato :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.