IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Viiisi (5) omituista tapaaniPerjantai 10.02.2006 20:42

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni.

Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa).

Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Listaan haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. "Soitanko huonoon aikaan?"

En taida päästä eroon tästä superkohteliaisuudestani soittaessani ystävilleni. Onhan se hyvä kysyä, että soittelenko väärään aikaan tms, mutta välillä tämä tapa ärsyttää - jopa minua :)

2. Kylmät väreet.

Saan kylmiä väreitä jopa siitä, kun joku kävelee takaa ohitseni. Ei kylmissä väreissä niinkään mitään vikaan ole, outoa on se, että koko kehoni sätkii noiden väreiden ajan. Ulkopuolisen silmin voi olla hämmentävän näköistä, kun syystä tuntemattomasta tyttö alkaa hytkyä ja täristä muutaman sekunnin ajan.

3. Haistelu.

Haistelen ihan kaikkea mitä saan käsiini. Erityisen haistelun alla ovat kaikki elintarvikkeet, seuraavaksi tulevat saippuat, rasvat, vaatteet... periaatteessa kaikki mitä kotoa löytyy. Mottoni voisi kuulua "Älä laita mitään suuhusi mitä et ole haistanut". Ilmeisesti luotan enemmän hajuaistiini kuin makuaistiini.

4. Nukkumassa

Nukkumaan mentäessä ja nukkuessa jalkoja Ei Voi Pitää sängyn ulkopuolella. Ensinnäkin se on pelottavaa, sängyn alla voi olla mörköjä jotka syö jalat tai sitten siellä on matban. Toisekseen tuo on typerää. Aikuistuisinkin joskus :)


5. Margariinipurkin suojapaperin taittelu

Normaalikäytäntö useimmissa kotitalouksissa on, että margariinipurkista otetaan kokonaan suojapaperi, folio, mikälie pois. Minun käytäntöni on, että taittelen suojapaperia vähän kerrallaan auki jolloin margariinia saa otettua vain tietyn määrän. Tällä tavalla ehkäisen margariinin ylenpalttisen, holtittoman ottamisen. Mielestäni on sangen ärsyttävää jos margariinia otetaan pitkin ja poikin purkkia. Mielestäni on paljon käytännöllisempää, kun levitettä otetaan osissa eikä purkki näin pääse tahraantumaan rasvasta, mikä on myös sangen ällöttävää. Voiveitsen käytössä on myös omat sääntönsä kuten juustopaketinkin avaamisessa on omat rituaalinsa, joten vieraat, olkaa varovaisia Tiinan keittiössä*


Tähän sisäiseen tutkimiseen haastan seuraavat:

benn
homegrove >> + Taina mailitse ;)
lunaah
peepe
kiikka86

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.