IRC-Galleria

Ilmotus luontoisia asioita :)Maanantai 06.10.2008 22:31

ihan ensiksi on mainittava että, ne jotka tietää miun työkuvioista jotain niin ette oikeesti tiiä mitään :D

Elikkäs siis nyt loppuu perjantaina varastovastaavan hommat, kun menin ja irtisanoin itteni :)
Pääsin Elektroniikka Keskolle töihin (jee) osstovastaavaks..siihen nyt kuuluu kaikkee jännää ja saapi vastuuta lisää :) (voi siis onnitella). Asiasta en kauheesti vielä voi puhuu kun on kauheen salasta..joten hyshhysh..(kannatti siis täällä mainostaa) :)

mut jutun pointtihan oli se että ne armaat ystäväni joilla on miun puhelinnumero niin ette tee sillä perjantain jälkeen enää mitään..kun se lähtee siis pois käytöstä.. ilmottelen tällä viikolla vissiin uutta numeroo..ehkä.. :)

Sit yks mainittava asia on se että parin viikon päästä tullaan Joensuuhun (JEEE) pitkästä aikaa (mie siis) , eli se ois niinki paljon ku 17 päivä tai jotain siihen suuntaan..:)
Ja mie nyt oletan sitten että kun sinne viittin raahautuu niin ERÄS henkilö saa luvan muistaa sen kuvaus homman, tai näkee minuu sitten ihan muuten vaan :) ja sit KotirottaRuusa muistaa sen että tuun potkii sinuun liikettä :D ja Tiina ja Päivi toki koettas sit olla maisemissa tai mie tai mie... etin teijät jostain :D Ja muut joita en muistanu mainita..niin..itepähän ette oo yhteyttä pitäny.. :D

Ei varmaan muuta olennaista... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.