IRC-Galleria

Rockperry 2007Sunnuntai 15.07.2007 22:48

Lauantai:

Menimme Rockpperryyn jo 16:15 koska menimme katsomaan Maija Vilkkumaata. Maija oli super-hyvä. Melkein kaikki hänem lauantaina laulamansa biisit olivat minulle tuttuja. Maija esiintyi teltassa.
Seuraavana menimme katsomaan Kotiteollisuutta. Kyllä sekin bändi menee jos ei ole muuta vaihtoehtoa. Heillä on hyviä kappaleita mista he eivät minun muiostaakseni perryssä laulaneet yhtäkään.
Sitten oli vuorossa ruotsalainen Nordman. Heillä on tasan yksi hyvä biisi Vandraren mutta kyllä heiltä ihan mielellään kuunteli muitakin biisejä.
Nordmanin jälkeen tulimme käymään taas kotona ja olimme rockperryssä takaisin klo 22:15. Seuraavana esiintyjänlä katsoimme klo 22:30 Within Temptationia. Heillä oli pari hyvää kappaletta. Stand my ground ainakin.
Sitten Within temptationin jälkeen esiintyi popeda mutta siitäme ei nähty kuin vähän koska me oltiin juomassa siinä välissä. xD.
Popedann päätyttyä aloitti illan ja tämän kesän rockperryn viimeinen esiintyjä, Lauri Tähkä&Elonkerjuu heillä oli paljon hyviä niisejä kuten Maailma on renki, ja Tää rakkaus ei oo pysyvää.

Rockperry hiljenee.... ens vuonna taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.