IRC-Galleria

Aikaa tappaakseni vein HIMmeli_:ltäTiistai 08.05.2007 16:16

Ryyppykaverilaskuri
Tunnetko itsesi epäsosiaaliseksi juopoksi, koska rivakka alkoholinkäyttösi vaikuttaa karkottavan kaikki ryyppykaverit? Tuntuuko jokainen ryyppyreissu päättyvän nyrkinheilutukseen ja pullojen rikkomiseen? Haluatko välttää ongelmia selvittämällä parhaan mahdollisen juomaseuran etukäteen?

Pelkogurun pää on kääritty partaa lukuunottamatta kauttaaltaan turbaaniin hänen meditoidessaanEi hätää! Vuoristo-Karabahin kasvatti, tietäjistä sekavin, eli ikiviisas Pelkoguru on ginihuuruissaan taikonut meidän kuolevaisten ihmeteltäväksemme lähes pettämättömän tavan selvittää ihmisten soveltuvuus ryyppykavereiksi, ja vieläpä pelkkien nimien perusteella. Kaupanpäällisiksi guru antaa vielä jonkinlaisen ennustuksen, joka tosin on yleensä täysin päin helvettiä, mutta saattaa hyvinkin antaa osviittaa tulevasta. Eikä siinä vielä kaikki; Kun kokeilet laskuria heti, saat vielä ilmaisen juomasuosituksen ennustuksen kylkeen.


Jaana - Heli: 5%
Odotettavissa on aivan täydellinen fiasko.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: umpijäinen lager

Juha - Jaana: 90%
Pelkoguru suosittelee juomaksi: tumma olut

Jaana - Harri: 99%
Näihin kemuihin kaikki haluavat mukaan.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: tislattu krapulahiki

Titta - Jaana: 42%
lta menee hyvin jatkoihin asti. Siellä Titta huomaa, että illan isäntä kaivelee horjuen sänkynsä alta haulikkoa, joten päätätte häipyä vähin äänin, ja viinat jäävät juomatta.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: jokin kuvottavan imelä pirtelöpaukku

Jenna Täti :) Janne- Jaana: 49%
Huonomminkin voisi olla, mutta ainakin rähinän vaara on mitä ilmeisin, kun Jenna saa nauttimistaan väkevistä känkkäränkkähumalan.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: musta ryssä

Jatta - Jaana: 80%
Jatta saa loistoidean lähteä kuokkimaan puolitutun pariskunnan häihin, ja saatte juhlia pitkälle aamuyöhön kenenkään huomaamatta ilmaisen viinan siivittäminä.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: salmari

Sanni - Jaana: 27%
Jakkaralla tasapainoileva Sanni kaatuu esityksensä päätteeksi baaritiskille. Jaana yrittää tietenkin pelastaa paukkunsa, mutta ne kaatuvat ja syttyvät kynttilästä tuleen. Palovaurioista seuraa iso lasku.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: pontikka

Juho - Jaana: 91%
Juho ja Jaana viihtyvät erinomaisesti kimpassa pullot kourassa, kunhan viina ei pääse loppumaan.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: höyryäväksi lämmitetty olut

Pete - Jaana: 28%
Yökerhon tanssilattialla Pete saa päähänsä suihkutella kovalla rahalla ostetun kuohuviinin muiden joraajien päälle kuin formulakuski konsanaan. Jaana yrittää estää fiaskon, mutta liian myöhään. Tulos: Hukkaan mennyttä alkoholia ja vihaisia ihmisiä.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: kilju

Nikki - Jaana: 38%
Nikki saa pahasti kuonoonsa joltain rähinäremmiltä, mutta Jaana sentään saa juoda rauhassa.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: kahvi konjakilla

Jaana - Aki: 15%
Aki teloo päissään kompuroidessaan naamansa baarin vessassa ja lentää pihalle. Jaana raahaa hänet taksiin, mutta kuski ei suostu ottamaan veren tahrimaa parivaljakkoa kyytiin. Lopulta poliisi korjaa molemmat talteen.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: lämmin kalja

Sellasii tällä kertaa.. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.