IRC-Galleria

^jennivaan^

^jennivaan^

this must be the place

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.02.2010 02:13

Mikä ihmisillä on muotiteollisuutta vastaan. Kaikki mitä mä kuulen siitä on että hui että nuo mallit on laihoja antavat huonon kuvan nuorille. Tai sitten että se on turhuutta. Oikeesti mitä helvettiä.
Esim. just tosta McQueenin kuolemasta tuli jotkut sanomaan että miks häntä pitää surra niin paljon eihän se mies edes tuonut maailmaan rauhaa, hän ainoastaan suunnitteli vaatteita. No ei muakaan kosketa kaikkien kuolemat joista kerrotaan jossain iltasanomien etusivulla "Aino 22 v jäi auton alle" jne. En mä silti sano ihmille että minkä takia te surette häntä ei teillä oo oikeutta siihen. Mun mielestä mulla on oikeus siihen että mua surettaa se että ihminen jota mä arvostin on kuollut. Ja just siitä naapurin Ainosta tullaan luultavasti sanomaan että oli niin kiltti ja hieno tyttö ei ansainnut kuolla. Mutta sitten McQueenista tullaan sanomaan että joo iso juttu ei se ollu ku muotisuunnittelija.
Jos vaan ne tietäis miten kauniita asioita se aikaan. Juuri niitä vaatteita jotka eivät voi edes parantaa syöpää. Ihan tosi jotkut saattavat tulla hyvinkin iloisiksi lukiessaan muotilehtiä tai ostellessaan vaatteita. Joillekkin se on iso asia että ihminen joka on tuonut elämään niin paljon kaunista ei voi tehdä sitä enää.

Ja kaikki mun selitykset on niin sekavia eikä niistä saa mitään selvää. Ihan sama ei se ole tärkeetä. Koettakaa ymmärtää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.