IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

^jenzku

^jenzku

J<3V,4ever2gether,I<3U so much<3

[Ei aihetta]Tiistai 09.12.2008 11:10

olit mulle tärkeempää kuin ilma.olit mulle ystävä.mä halusin olla vaa joka päivä sun kaa.me aina tehtii kaikkee kivaa. kunnes kaikki muuttu ,sä muutuit.ei enää yhteisiä juttuja joita ois tehty, ei enää mitää paskan jauhamista muista,kaikki se hyvä hävisi ajan myötä, susta vietiin kaikki, vain vähän jätettiin jäljelle,mä en voinu sitä estää mutta nyt kun katson sinuun muistan kaiken sen hyvän sinussa en mitään pahaa. olithan minun oma enkelini..


rakkaus
rakkauteni sinuun on yhtä varmaa kuin kuolema.rakkauteni sinuun on yhtä syvä kuin meri, yhtä ihanaa kuin elämä. mutta silti yhtä surullista kuin sinä..

päähänpisto
huominen
ei ole huomista vaan on nyt.tämä hetki meille syntynyt. en enää pelkää vaan olen onnellinen. sinun kanssasi tahdon tuntea sen. ja lentää kauas avaruuteen..

joo tuli vaa mielee..
sinä joka olet minun sydämmessäni haluan kertoa kuinka paljon välitin et saa mua unohtamaan en anna sunkaan unohtaa sitä kaikkea mitä koimme ja mille kaikelle nauroimme.heräsimme aina käsi kedessä ja jaoimme kaiken.sitten eräänä aamuna sun kätes oli poissa..>


eipä oo kovin ihmeellinen mut jotai halusin kirjottaa..
kaikki tää
pitiks sun mennä tekee tää mulle, kaipaukseni on loputon tuskani on sanaton. miks et oo enää täällä,mun rakkauden syleilyssä.miks oot kaukana jossain rakastamassa jotain muuta..>


tuli vaa mielee..sulle
mä luulin et tosiaan välitit.halusin antaa sulle anteeksi.mä halusin luottaa suhun mut et antanut.halusit et lähtisin en voinut.kaikki olisi voinut olla paremmin, vaan ei ollut.


omia kokemuksia rakastamisesta..
sinä
halusin pitää sut, en voinut.rakastin sua, sä et mua. välitin susta sä et musta. halusit musta liikaa minä en susta mitään..


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.