IRC-Galleria

^katjushka

^katjushka

viettää nykyään aikansa naamakirjassa..

de me eli minustaPerjantai 15.12.2006 21:03

5 omituista tapaani

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Listaan haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Ärsyynnyn suunnattomasti jos solukämpän keittiössä on pienintäkään epäjärjestystä. Mutta toisaalta oman huoneen lattia on yleensä niin täynnä sekalaista roinaa että kävellessä on varottava etten tallaa minkään särkyvän (tai muuten vahingoittuvan) jutun päälle.

2. En saa illalla unta, jos en ole laittanut käsiini Helosan-voidetta. Voi sitä kamaluutta jos olen unohtanut ottaa tuubin mukaan reissuun lähtiessäni!

3. Aina kun olen reissussa, pelkään että kotiin palatessani vastassa on vain talon hiiltyneet jäännökset ja että maallinen omaisuuteni on tuhoutunut. Siis mietin sitä aina, ja yleensä kotimatkalla.

4. En osaa katsoa tv:tä täydellä keskittymiskyvyllä enää oikeastaan koskaan. Surffaan aina samalla netissä, luen lehtiä, näprään puhelinta tai teen esim. sudokuja. Jos minun täytyy vain katsoa tv:tä, tulen levottomaksi. Ainoat ohjelmat joita voin katsoa ilman että teen mitään muuta, ovat sellaisia joiden kieltä en ymmärrä ja joiden tekstitystä on pakko seurata koko ajan.

5. Olen täysin koukussa subin sarjaan Ihmeiden aika. Jota näytetään siis aamuyhdeksältä aina arkisin. Pakko laittaa se joka päivä nauhalle, ja vapaapäivinä pitää herätä katsomaan se.



Haastan:

kirsikkakukka
minävaan
not_blond
hansuuh
jusukka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.