IRC-Galleria

^kitsune

^kitsune

Olen, ei hajuakaan kuka, mutta kuitenkin.

Kuumehoureilen, naurattaa taas :DDDKeskiviikko 25.11.2009 03:22

Kaksi brunettea ja blondi karkaavat vankilasta. Heitä ajetaan takaa, joten he piiloutuvat hylättyyn latoon. Sieltä he löytävät kolme tyhjää säkkiä, joihin he päättävät piiloutua. Pian poliisit tulevat ladolle. Yksi heistä menee sisään, näkee säkit ja huutaa ulkona odottavalle kollegalleen: "Ei täällä ole muuta kuin kolme säkkiä!" Kollega kehottaa häntä potkaisemaan säkkejä varmistaakseen, etteivät karkurit ole piiloutuneet niihin. Poliisi potkaisee säkkiä, jossa on brunette. Brunette huutaa: "MIAU!" Poliisi ilmoittaa kollegalleen säkissä olleen vain kissan.
Poliisi potkaisee säkkiä, jossa on toinen brunette. Brunette huutaa: "HAU, HAU!" Poliisi ilmoittaa säkin sisältävän koiran. Sitten poliisi potkaisee säkkiä, jonka sisällä blondi piilottelee. Blondi huutaa: "PERUNOITA!"

***

Tää toimii vaan englanniks mut ihan sikahyvä :DD

A farmer had three daughters that were going to their first dates in the same night. The farmer decided that he wanted to see their dates before he would let them leave. He stood behind the door with a shotgun waiting for the guys to arrive.
So, the first guy showed up. He said: "Hi, my name is Joe and I'm here to pick up Flo. Is she ready to go?" The farmer was satisfied and allowed them to leave.
The second guy came soon and the farmer opened the door. The guy said: "Hi, my name is Eddie and I'm here to get Bettie. We're going out to eat some spaghetti. Is she ready?" The farmer was okay with that, too, and let them go.
Then showed up the third date. He said: "Hi, my name is Chuck -" and the farmer shot him.

:"DDD

***

Kolme miestä menee Saudi-Arabiaan, missä he löytävät teltan, jossa on yli sata kaunista naista. He alkavat hommailla naisten kanssa, kun telttaan astuu vihainen sheikki, joka ilmoittaa: "Nämä naiset kuuluvat minulle, ja ainoastaan minulla on oikeus koskea heihin! Teitä rangaistaan teidän ammattienne perusteella."
Rangaistusten täytäntöönpano alkaa, ja sheikki kysyy ensimmäiseltä mieheltä: "Mitä sinä teet työksesi?" Mies vastaa olevansa poliisi, jolloin sheikki ilmoittaa: "Sitten sinun peniksesi ammutaan poikki." Ja niin tehdään.
Sheikki siirtyy seuraavan miehen kohdalle ja esittää saman kysymyksen. Mies kertoo olevansa palomies, jolloin sheikki vastaa: "Sitten sinun peniksesi poltetaan poikki." Ja niin tehdään.
Kun tulee kolmannen miehen vuoro, sheikki kysyy: "Mitä sinä teet työksesi?" Mies vastaa: "Olen tikkarien myyjä."

***

Mies on naisen kanssa ensitreffeillä ravintolassa, mistä he päättävät siirtyä jatkoille miehen asunnolle. Juuri, kun mies aikoo avata oven, nainen pyytää häntä odottamaan. Hän selittää: "Pystyn päättelemään tavasta, jolla mies avaa oven, onko hän hyvä rakastaja. Esimerkiksi, jos mies tunkee avaimen lukkoon väkisin ja avaa oven voimalla, hän on raju rakastellessa, enkä pidä siitä. Toisaalta, jos hänellä on vaikeuksia saada avain osumaan lukon reikään, hän on kokematon sängyssä, enkä pidä siitäkään. Miten sinä avaat oven?"
Mies vastaa: "Ennen kuin teen mitään muuta, nuolen lukkoa."

***

Viiden lapsen äiti päättää mennä leikkaukseen ollakseen taas yhtä "tiukassa" kunnossa kuin nuoruutensa päivinä. Hän sheivaa, käy suihkussa ja menee sairaalaan. Nainen menee leikkaukseen, se onnistuu hyvin. Kun hän herää, hänen sängyllään on kolme ruusua. Nainen kysyy hoitajalta: "Kuka nämä ruusut lähetti?"
Hoitaja vastaa: "No, ensimmäinen ruusu on kirurgiltasi. Hän halusi kiittää sinua puhtaasta ja siististä työympäristöstä. Toinen ruusu puolestaan on mieheltäsi. Hän on innoissaan uudesta, tiukasta ulkomuodostasi eikä malta odottaa, että pääsee testaamaan sitä."
"Entä kolmas ruusu?" nainen kysyy.
"Se on eräältä toiselta potilaalta. Hän halusi kiittää uusista korvistaan."

***

Länsimaalainen mies menee liikematkalle Japaniin. Kadulta hän vuokraa itselleen huoran. He menevät hotelliin ja harrastavat seksiä koko yön. Läpi yön huora huutaa jatkuvasti: "Hoshimota! Hoshimota!" Mies ei tiedä, mitä lause tarkoittaa, mutta arvelee sen viittaavan hänen hyvään suoritukseensa.
Seuraavana päivänä hän menee golfaamaan liikekumppaneidensa kanssa. Jo ensimmäisellä reiällä hän tekee hole-in-onen. Japanilaiset liikekumppanit kehuvat häntä japaniksi, eikä mies tiedä, mitä sanoa. Silloin hän muistaa huoran lausuman kiitoksen ja tokaisee: "Hoshimota!" Silloin hänen japania puhuva työtoverinsa kysyy hämmentyneenä: "Miten niin 'väärä reikä'?"

***

Kunnianhimoinen tyttöjen yleisurheilujoukkueen valmentaja alkaa syöttää valmennettavilleen steroideja. Tytöt alkavat pärjätä kisoissa uskomattoman hyvin ja pääsevät aina valtakunnallisiin mestaruuskilpailuihin saakka. Juuri ennen tärkeimmän kisan alkua kuusitoistavuotias kilpailijatyttö koputtaa valmentajansa huoneen oveen ja päästyään sisään hän ilmoittaa: "Valmentaja, minulla on ongelma. Minulle on alkanut kasvaa rintakarvoja!" Valmentaja säikähtää ja kysyy: "Kuinka pitkälle niitä on?"
Tyttö vastaa: "Aina palleihini saakka!"

***

Kaksi nuorta miestä tapaa vanhan metsästysasiantuntijan. He kysyvät, mikä on hänen hurjin metsästysretkimuistonsa. Vanha mies vastaa: "Se oli varmaankin silloin, kun olin Afrikassa. Istahdin puun alle lepäämään, ja yhtäkkiä pensaasta alkoi kuulua outoa ääntä. Sieltä hyppäsi leijona - 'GGRRRRR'! Paskoin housuuni."
Nuoret miehet katsoivat vanhusta, ja toinen sanoi: "Ei se mitään, kyllä minäkin olisin paskonut, jos leijona olisi loikannut pensaasta viereeni."
Vanha mies pudisti päätään ja tokaisi: "Ei, ei. Paskoin housuuni, kun sanoin 'GGRRRRR'."

***

Hyvä huumorintaju on lahja <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.