IRC-Galleria

Joulupukki strippasi lasten edessä

Helsingin Nosturi-klubilla joulupäivänä järjestetty musiikkikonsertti päättyi juhlapäivän teeman mukaisesti lahjojen jakamiseen.

Pukki heitteli yleisön joukkoon erilaisia paketteja hiuslakasta tuorekurkkuun.

Joku jäi ilmeisesti ilman, kun pukki huipensi sekavaksi luonnehditun esityksensä antamalla lähes kirjaimellisesti kaikkensa. Lopulta Korvatunturin isäntä patsasteli lavalla alasti, silminnäkijöiden mukaan pelkässä parrassa ja tonttulakissa.

Jouluräyhä-konsertti keräsi Nosturiin ison joukon yleisöä. Tilaisuus oli avoin myös alaikäisille, jotka saattoivat seurata päälavan esityksiä.

Juhlakalu myöntää olleensa pienessä maistissa. Esiintyjäksi paikalle palkattu mies oli selvästi kiusaantunut, kun häntä pyydettiin kommentoimaan huomiota herättänyttä lavaperformanssiaan.

- Se oli joulupukki enkä minä. Ja oli minulla muutakin päällä kuin vain parta ja lakki, mies naurahti alkuun, mutta vakavoitui hetken päästä.

- Ei alastomuus voi ketään järkyttää. Voi kamala, jos joku on nähnyt jotain hirveää. Tässä maassa on saunottu sen verran monta vuotta, että ihmettelen suuresti, ketä asia voi edes kiinnostaa.

Nosturia isännöivä Elävän musiikin yhdistys haluaa pestä kätensä tapahtumasta.

Apulaisjohtaja Eeka Mäkysen mukaan kaikki vastuu on konsertin päätteeksi esiintyneellä Maj Karma -yhtyeellä.

Maj Karman kitaristi, taiteilijanimeä Häiriö Piirinen käyttävä muusikko painottaa, että joulupukin esitys tuli bändillekin pienenä yllätyksenä.

Lähde:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa.htm#id1104860

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.