IRC-Galleria

Hyppäsin tänään benji-hypyn 130m korkeudesta.

Rakas päiväkirjani.Sunnuntai 16.07.2006 21:37

Kaikki alkoi aamulla 22.6. lähdin duuniin olin siellä muuta en työpäivästäni muista enään. kotiin suihkuun, sitten mökille ja känni päälle. Myös Niina ja Tuulia tulivat mökille. Illalla 20 aikoihin tuli Marjo, Mari ja Jussi ja oli kiva nousu humala grillasimme ja chillasimme. niin ja olihan Henrik myös paikalla.

23.6. Juhannusaatto ja aamu aloitetaan konjakilla. kello jo melkein ilta päivä kun myrkky liemi tehoaa ja koko ilta samaa rataa, illalla lava tanssit humpan tahdissa. niin se vaan hyvässä seurassa paikalla oli myös Katri. ilta venei ihanan pitkäksi ja paikalla vierailivay myös Jerome ja Oliver.

24.6. Lauantaina aurinko nousi jo ennen meitä. toisaalta en ole yllättynyt. Muuten mun kartanoon mahtuu hyvin 6 henkilöä nukkumaan, niin siitä nousimme ja kotiin pesulle. Takaisin mökille tullessa oli jo Niina ja Katri lähteneet omille teilleen, me loput lähdimme Arin veneellä Suomenlinnaan yllättäen olin se joka joutui ajamaan veneellä kun olin selvä tai aluksihan kaikki me oltiin, takas tullessa vain minä ja henrik, koska olimme kuskeja.

25.6. Jussi ja Ari hsluvat lintsille. ja sinne he myös pääsevät. illalla Marjo ja Jussikin lähtevät kotiin. Onko juhannus jo ohi? o_0 jotain me säädetään ja väännetään ja unikin tulee suhteellisen ajoissa.

26.6. Päivä menee jumittaessa ja angstatessa illan tullen minä, Mari ja Tuulia siirrymme kotiini ja Niinakin tulee myöhemmin paikalle. Otamme hieman pohjia seuraavaa päivää varten kun lähdemme laivalle.

27.6. aamulla aikaisin ylös ja kohti satamaa. Tallink m/s Melodian baariin ja päiväkäyntiin Irish Coffeella ja kohtahan se Tallinnan satama jo näkyikin. maissa kerkesimme syömään ja shoppailemaan taino 15min vaatteita ja 45min alkossa. täysi lasti päälle ja kiireellä takaisin laivaan. bingoa ja karaokea. väsyneinä mutta tyytyväisinä takaisin.

28.6. Jumitusta shoppailua ja siivousta. aika vaan meni tosi nopeesti mutta niinhän se tuppaa käymään kun on liian kivaa.

29.6. Herään kartanostani kaksi tyttöä kainalossa. Hieman oma laatuinen olo kun pitää hyvästellä uudet tuttut paikat ja lähteä kotiin pakkaamaan. Saan kuin ihmeen kaupalla kaiken mahtumaan rinkkaan, tosin pakkaamiseen meni useampi tunti. mutta alku illassata Tuuliakin tulee nyt meitä on jo kolme reissuun valmista vielä odotamme Niinaa. Ajoissa muka nukkumaan heikosti nukuttu yö.

30.6. Herään väsyneenä ja täynnä energiaa, tästä se nyt alkaa virallinen Suomen kierto osuus tai ollaanhan me jo Helsingissä ja Tallinnassa ehditty kääntymään, mutta minulle täysin uusi ja vieras maailma aukeaa Kehä III tuolta puolen. Näen peltoa ja metsää. Imatra tou kaupunki niin (anteeksi) niin mitään sanomaton, voiko se tarjota minulle mitään? alku illasta Marjo ja Jussi hakee meidät Kulmille, ja taas on känni päällä.

1.7. Herään ja haistan raikkaan maalaisilman, eikun ne ovatkin Imatran paperitehtaat. Illalla grilli bileet ja taas kännissä. grilli bileiden jatkoille ja karaokea. Joskus aamuyöllä tas rymysimme nukkumaan.

2.7. Herään oksennukseen, herään siis kun Niina on oksentamassa eli hauskaa oli eilen. Lähdemme vähin äänin aikaisin biitsille jotteivat marin vanhemmat tajuaisi niinan huonoa olo. se vaan oli helvetin vaikeeta peittää. päivä rannalla uiden saimaassa. vesi oli kirkasta ja lämmintä.

3.7. Päivällä mennään taas rannalle, alku illasta kulmille ja Zamppi jättitrampoliiniin olin liian iso siihen en oikeen mahtunut hyppimään jouduin keksimään jotain hurjempaa. menin ilmottautumaan kosken ylitykseen. Myöhemmin myös niina päätti että haluaa tulla mukaan, No enköhän mä mee taas aukoo päätä että haluun ylittää kosken pää alaspäin. vetäjät katsovat toisiaan ja sanovat sen olevan vasta testi käytössä, mutta pikapalaverin jälkeen he suostuvat päästämään minut sillä ehdolla että lasken kaksi kertaa. pakkohan siihen oli suostua kun oli leikkiin ryhtynyt. eikä kaduta ollenkaan koska se oli hienoa. en vain voi kertoa että kuinka hienoa.

4.7. }
5.7. } Siis tämän ajan me vain nukuimme, hengasimme, kävimme uimassa niin Saimaassa kuin
6.7. } Vuoksessakin. pyörittiin Imatra cityssä.
7.7. }

8.7. Ilta ja bileet Lauralla. Tytöt laulaa karaokea taas, eikä vanatallinn kermaliköörikään tunnu maistuvan.

9.7. Rinkat peräkärryyn ja Marin porukat lähtevät viemään meitä kohti kesälahtea. Niin pientä mutta syrjäistä kylän pahasta kohti, meitä on varoitettu kovista ukkosista. no totta kai illalla tulee kova ukkonen ja raekuuro. Sähköt menevät 20 koihin ja lämmitämme jauhelihapihvit saunan kiukaalla. Kyllä me selviämme ilman sähköjä, eihän täällä muutenkaan ole kuin ulkohuussi.

10.7. Sähköt olivat palanneet joskus aamuyön ja aamun välillä. Onneksi ne taas menivät muutamaan otteeseen päivällä ja näimme mitä kesälahdella asuminen voi tarkoittaa.

11.7. Päivä kesti suunnilleen heräämisestä nukahtamiseen. illalla lähdettiin vielä Tuulian kanssa ilta kävelylly, joka venähti yökävelyksi muutama kilsa alkuyöstä on hyvä palata mökille ja käydä nukkumaan.

12.7. Taas on pakkaus päivä aamulla pakataan tavarat ja kun jo nälkä alkaa kurnia ja ruoan teko on alkutekiöissään, niin menee sähköt tällä kertaa vaan tuntuu siltä että ne eivät tulisi ollenkaan takaisin. odotamme ja nälkä kasvaa. kellokin alkaa olemaan niin paljon että kohta tulee kiire ilman sähköä. Sitten keksimme tai joku keksii sanoa sen ääneen: "tehdään ruoka grillissä loppuun." grillissä voi keittää perunoita ja valmistaa ruskeakastikkeen. ja hyvän makuisen. Ja sähkötkin taas toimii. Lähdemme kohti juna asemaa ja siitä junalla Riihimäelle. illalla syömme grillin mättöä aika mitään sanomatonta.

13.7. Heräämme Henrikin luota ja taas alamme tunkea tavaroita autoon, rinkat yksi matkustaja ja henrik mahtuu kyytiin siis on tehtävä kaksi keikkaa juna asemalle. aamupäivällä olemme jo Tampereella jossa shoppaillaan ja mennään Raxiin syömään. Totta kai me saadaan sielläkin paheksuvia katseita niinkuin saimme kaikki alla muuallakin ja Tuulia kaataa kaakaon päälleen ja housut sotkeentuvat. Mari käy sanomassa että kaakao kaatui että joku pyyhkisi sen ja tuo tuulialle uuden kaakaon, joka kaatuu suoraan Tuulian syliin. kaikki vaihto vaatteet säilytyslokerossa, lähdetään ostamaan uusia housuja. ja kaikki menee sit silleen hyvin tai ainaki joten kuten. Pääsemme junaan kohti vaasaa. Vaasassa otamme taksin ja menemme hostelliin viemään tavarat, jonka jälkeen lähdemme takaisin kaupunkiin. sellanen kiva pieni alkoholin vaikutus alkaa tuntua kun on nauttinut viiniä tampereelta lähtien.

14.7. Aamu alkaa a:lla laulaa Juice, minun aamu alkaa viinillä ja aamu kännillä. tissutellaan aamu ja lähdetään kävelylle, haetaan festari rannekkeet ja hostellille syömään välillä. vielä hieman viiniä ja sitten Rockperryyn. Siellä löydetään kiva lävistys paikka ja jutellaan hetki kunnes tik tak aloittaa. Tik Takin jälkeen vain pari tuntematonta bändiä, Prkl. Lähen ottaa lävistyksen! ja helvetti et rustonlävistäminen sattuu! no nyt on kiva muisto korvassa festareista. Maj Karma ja PMMP molemmat näemme keskeltä eturivistä meno on huikeaa. Vielä Lordin, Kwanin ja The Rasmuksen keikat. nälkä pakko jättää rasmus väliin ja syödä. Takaisin kämpille ja nukkumaan.

15.7. aamulla meinaa tulla kiire huoneen pois luovutuksessa, kaikki menee onneksi hyvin ja lähdemme tutustumaan Vaasaan. Tavarat asemalle ja shoppailemaan, torilla herneitä, sitten munkki kahvit ja korttia ja onkin aika etsiä ruoka paikka. Chili & Lime kuhtuu hintainen moderni kiva ruoka paikka, miinusta tarjoilia osasi vain ruotsia ja englantia. Horjumme Taajama junaan kohti Seinäjokea jossa on vaihto. Popitamme musaa vaunun toisessa päässä kaksi tyttöä jora musiikin tahtiin. Lähtiessä junasta melkein horjahdin toisen tytön syliin, paikkasin tilanteen sanomalla " ihan kivan näkönen sylihän toi olis ollu." 22.50 Pasiln asema matka on nyt sitte ohi. <3

moi oraali!Keskiviikko 24.05.2006 00:13

Sinä kysyit:
Moi

Oraakkeli vastasi:
Heipä hei!

Sinä kysyit:
Mitä kuuluu?

Oraakkeli vastasi:
Tässä olla mällötän.

Sinä kysyit:
Jaajaa.. mites nyt silleen?

Oraakkeli vastasi:
Todennäköisesti ei, riippumatta siitä kuinka paljon yrität asiaa toiseksi muuttaa.

Sinä kysyit:
En yritä muuttaa mitään. kuhan kirjotan irc-blogiin meiän keskustelua.

Oraakkeli vastasi:
Jaa.

Sinä kysyit:
Että noin paljon taas kiinnostaa!

Oraakkeli vastasi:
Olet oikeassa

Sinä kysyit:
Voidaanko nyt keskustella järkevästi?

Oraakkeli vastasi:
Tuolla asialla ei ole yhtikäs mitään merkitystä. Se on aivan yhdentekevää sinun kannaltasi. Unohda koko juttu.

Sinä kysyit:
Mut ku

Oraakkeli vastasi:
Luulet vain, olet siinä iässä.

Sinä kysyit:
äh. en jaksa meen moido!

Oraakkeli vastasi:
Tere!

[Ei aihetta]Tiistai 23.05.2006 23:53

Noniin. Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne. HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni. Nyt kirjoittamaan.

1. Mikä minun nimeni on?
Salme.

2. Missä asun?
Sängyssä.

3. Mikä olen?
Olet värikäs persoona. Monet pitävät sinua aikamoisena tuuliviirinä.

4. Millainen olen?
Sä oot kyl kiva mut voisitko kiroilla vähemmän? Enkä mä tykkää siitäkään että samaa asiaa jankutetaan.


5. Kuka olen?
Olet tietääkseni ihminen, mutta asia voi muuttua, ihmeitäkin voi tapahtua!

6. Mikä on ollut kaikista tärkeintä elämässäni?
Himokkuus.

7. Mikä on ollut kaikista turhinta elämässäni?
Älykkyys, vaikka hiukan minua hymyilyttääkin että juuri tämä sinua kiinnostaa.

8. Mikä on arvokkain asia mielestäni maailmassa?
Öö... ei mikään noista veikkaan että oikea vastaus on Hannu Karpo.

9. Miltä näytän?
Järveltä, mutta minua kyllä kiinnostaa enemmän se, miksi kysyt nimenomaan tätä.

10. Miltä tunnun?
Uudelta, kuten varmaan pelkäsitkin.

11. Miltä maistun?
Mummon omenapiirakalta.

12. Miltä tuoksun?
Vanhalta.

13. Missä minun kuuluisi olla?
Mummoni arkussa.

14. Mikä minun kuuluisi olla?
Hilpeys.

15. Mistä minut löytää?
Kulmabaarista.

16. Miten minut tavoittaa?
Onko se, mitä minulle kuuluu, todellakin sinun elämäsi suurimpia murheita?

17. Ikäni?
Viisi vuotta vanhempi kuin sinä.

18. Sukupuoleni?
Olen nainen. Ora-akkeli.

nii no ehkä pitäis mennä nukkuu.Maanantai 22.05.2006 01:41

(x) olen varastanut tämän listan joltakin
(x) olen polttanut tupakkaa
(x) olen polttanut sikarin
(x) olen ollut kännissä
( ) olen suudellut samaa sukupuolta kun minäkin olevaa ihmistä
(x) olen ollut rakastunut/ihastunut
( ) olen saanut potkut
( ) olen karannut kotoa
( ) olen tullut pidätetyksi
( ) olen suudellut tuntematonta
( ) olen ollut sokkotreffeillä
(x) olen valehdellut ystävälle
( ) olen ollut rakastunut opettajaan
(x) olen lintsannut koulusta/työstä
( ) olen harrastanut seksiä työkaverin kanssa
( ) olen nähnyt jonkun kuolevan
( ) olen ollut rakastunut johonkin internet kaveriin
( ) olen ollut Kanadassa
( ) olen ollut Mexicossa
( ) olen oksentanut baarissa (emmä muista xD no en oo..)
(x) olen nähnyt osan itsestäni palavan
(x) olen syönyt sushia
( ) olen ollut väkivaltaisessa suhteessa
(x) olen ottanut särkylääkettä
( ) rakastan tai kaipaan jotakuta juuri nyt
(x) olen tehnyt lumienkelin
( ) olen pitänyt tee-kutsut
(x) olen rakentanut hiekkalinnan
(x) olen hypännyt vesilätäkköön
(x) olen ollut naamiaisissa
(x) olen hypännyt lehtikasaan
(x) olen fuskannut pelissä
(x) olen ollut yksin
(x) nukahtanut koulussa/töissä
( ) olen käyttänyt vääränlaista henkkaria (ai niiku väärennettyjä vai jonku toisen?)
(x) olen katsonut auringonlaskua
( ) olen ollut mukana maanjäristyksessä
(x) olen koskettanut käärmettä
( ) olen nukkunut tähtien alla
(x) olen tullut kutitetuksi
( ) olen tullut ryöstetyksi
(x) olen voittanut kilpailun
(x) olen kävellyt/mennyt päin punaista liikennevaloa
( ) olen ollut auto-onnettomuudessa
(x) olen tuntenut itseäni ulkopuoliseksi
( ) olen inhonnut ulkonäköäni
( ) olen ollut riippuvainen post-it lapuista
(x) olen ollut eksynyt
(x) olen uinut meressä
( ) olen tuntenut itseäni sillä tavalla että olisin kuolemassa
(x) olen itkenyt itseäni uneen
(x) olen leikkinyt poliisia ja rosvoa
(x) olen laulanut karaokea
(x) olen maksanut ruuasta pelkillä kolikoilla
( ) olen tehnyt itselleni jotain sellaista mikä on jäänyt kaduttamaan
(x) olen soittanut pilaria/häläriä
( ) olen tanssinut sateessa
(x) olen kirjoittanut kirjeen joulupukille
(x) olen katsonut auringonlaskua jonkun sellasen kanssa kenestä välitän
(x) olen puhaltanut kuplia
(x) olen sytyttänyt tulen rannalla
(x) olen pilannut juhlan
(x) olen saanut toteutettua toiveeni
( ) olen harrastanut seksiä apinan kanssa
(x)
( ) olen syönyt kissan-/koiranruokaa
(x) olen sanonut vieraalle ihmiselle että rakastan häntä
( ) olen suudellut peiliä
(x) olen laulanut suihkussa
( ) olen pitänyt mustaa leninkiä
( ) olen uneksinut että menen naimisiin jonkun kanssa
(x) olen liimannut käteni johonkin
( ) olen suudellut kalaa
( ) olen ollut cheerleader
(x) olen istunut katolla
(x) olen huutanut niin paljon etten saa henkeä
(x) olen puhunut puhelimessa enemmän kun kuusi tuntia
(x) olen valvonnut koko yön läpi
( ) en ole ollut suihkussa viikon ajan
(x) olen poiminut omenan puusta ja syönyt sen heti
(x) olen kiipeillyt puussa
( ) pelkään katsoa kauhuelokuvia
(x) olen pitänyt rumia/erilaisia vaatteita koulussa/työssä ihan vain sen takia että kuulisin mitä muut ovat mieltä asiasta.
(x) olen leikkinyt kanaa
(x) olen tullut työnnetyksi uima-altaaseen vaatteet päällä
(x) on sanottu että olen söpö
(x) olen kalastanut kalan ja sitten syönyt sen
(x) olen saanut perhosen kiinni
(x) olen nauranut niin paljon että itkin
( ) olen itkenyt niin paljon että nauroin
(x) olen fuskannut kokeessa
( ) on ollut Britney Spears-cd
(x) olen unohtanut jonkun nimen
(x) olen nukkunut alasti
(x) olen pyörtynyt
(x) olen lyönyt jotakuta/jotakin
( ) olen itkenyt metro-asemalla
(x) olen varastanut
(x) olen puhunut ventovieraan kanssa enemmän kuin 5 min.
( ) olen antanut enemmän kuin 50 € kodittomalle henkilölle
( ) olen syljeskellyt jonkun päälle, kenestä en pidä
( ) olen pettänyt
(x) olen ollut mustasukkainen
(x) osaan kirjoittaa ilman että katson näppäimistöä
( ) osaan ajaa autoa
(x) olen ajanut autoa
PERUSOPETUKSEN PÄÄTTÖTODISTUS

Äidinkieli ja kirjallisuus, tyydyttävä 7
suomen kieli

Toinen kotimainen kieli, kohtalainen 6
ruotsin kieli, B1-oppimäärä

Saksan kieli, A1-oppimäärä, välttävä 5

Matematiikka, kiitettävä 9

Biologia, hyvä 8

Maantieto, tyydyttävä 7

Fysiikka, kiitettävä 9

Kemia, hyvä 8

Historia ja yhteiskuntaoppi, tyydyttävä 7

Elämänkatsomustieto, Kohtalainen 6

Musiikki, tyydyttävä 7

Kuvataide, tyydyttävä 7

Kotitalous, tyydyttävä 7

Käsityö, erinomainen 10

Liikunta, hyvä 8

Älä syö liisteriä.Sunnuntai 09.04.2006 16:33

Vastaan seuraaviin kysymyksiin laulujen nimillä. MUISTA ETTÄ LAULUT PITÄÄ OLLA SAMAN ESITTÄJÄN KOKO AJAN "

1. Sukupuoli? Mies eikä poika enään
2. Mikä on suurin unelmasi? Tuulensuoja
3. Mitä inhoat? Kannattaako tunnustaa jos pettää
4. Millanen fiilis sinulla on nyt? Auto parkissa
5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään? Vuokralainen
6. Mistä asioista pidät? Todella kaunis
7. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi? Sella

merkintä 112Keskiviikko 05.04.2006 02:12

Ulkona on pimeää.

Lyhyt..Maanantai 27.03.2006 01:03

1. sukupuoli?
- Mies.
2. oletko tumma vai vaalea?
- Vaalea nii ja tumma.
3. kahvia vai teetä?
- Kahvi.
4. pidätkö ulkomaalaisista?
- Pysyvät ne täällä pitämättäkin, kuten sukatkin.
5. omistatko eläimen?
- Olen eläin.
6. amis vai lukio?
- Amis.
7. juotko maitoa?
- Kahvin kanssa.
8. oletko jostain ylpeä?
- Kyllä.
9. oletko varattu?
- En.
10. oletko mielummin ruma rokkari vai sarja hoppari?
- Ruma oon.
11. ville valo vai markus pöyhönen?
- Tanja Karpela.
12. paras sm-liiga joukkue?
- HIFK.
13. kannatatko rikollisuutta?
- Minkä minä mahdan seksuaalisuudelleni?

Simo-siili on pedofiili.Lauantai 11.03.2006 00:02

TÄMÄNHETKINEN:
1. Sijainti? - Koti
2. Opiskelu/työpaikka? - Helsingin palvelualojenoppilaitos, Roihuvuoren koulutusyksikkö, Hotelli - ja ravintola-ala, Caterinalanperustutkinto, Suurtalouskokki.
3. Vaatetus? - Farkut, paita.
4. Olotila? - Normi.
5. Musiikki? - Ei soi.
6. Ärsytys? - Nenä kutisee.
7. Ilon aihe? - Liköri.
8. Ihastus? - Ei.
9. Ajatus? - Tv:n ja koneen välimaastossa.
10. Mieliteko? Täh ei tajuu..

VIIMEISIN:
1. Humala? - Viikkosit.
2. Automatka? - Sunnuntaina.
3. Kalenterimerkintä? - 19.1.
4. Elokuva? - Matti
5. Tekstiviesti? - Mia
6. Lääkäri/sairaalakäynti? - 3.2.
7. Vaateostos? - Farkut
8. Matka? - työharjotteluun-mummolle-itikseen-himaan klo 6:40-20:15
9. Pettymys? - Jotain ohimenevii pienii päivittäin.
10. Unohdus? - En muista. :D

SEURAAVA/TULEVA:
1. Keikka/konsertti? - en tiedä vielä.
2. Yöpaikka? - Oma sänky.
3. Ostos? - Purkkaa.
4. Rahanlähde? - Kela, opinto raha.
5. Tavattu ystävä? - tuleva ystä? mistä voisin tietää?
6. Soitettu puhelu? - Seuraava soitettu puhelu? eihän tos oo mitään järkee.
7. Teko tämän kyselyn jälkeen? - En tiedä.
8. Juhlan aihe? - Jaa-a.
9. Lupaus? - Entiedä vielä.
10. Syöty ruoka? - seuraava syöyty ruoka? meinaaks oksennusta?

LEMPI:
1. Jogurtti? - En käytä.
2. Tupakkamerkki? - En käytä.
3. Piiretty elokuva? - Paavo pesusieni.
4. Itsetehty ruoka? - ääh joku hyvän makunen.
5. Rakkauslaulu? - Pettämislaulut on kivoi kans.
6. Baari/Ravintola? - Kallion kiertyly.
7. Auto? - leikkiauto.
8. Sunnuntain viettotapa? - Silleen kivasti, jotain elämää mut ei liikaa.
9. Ruokakauppa? - onks jollain tosjaan lempiruokakauppa? mul taitaa sitteki olla elämä. :D
10. Levyn kansi? - Ismo Alangon kannet on hienoi.

EPÄMIELUISIN:
1. Virvoitusjuoma? - joku rio cola ja muut halppis moskat. x(
2. Asia kotipaikkakunnallasi? - en tiiä.. asunnottomat alkoholistit.
3. Herätys? - Pommiin nukkuminen duunista.
4. Suudelma? - Ei tuu mieleen.
5. Karkki? - Vihreet kuulat.
6. Puoli itsessä? - Kusipäisyys.
7. Sairastettu tauti? - Umpisuolentulehdus.
8. TV-ohjelma? - kauniit ja rohkeat.
9. Alkoholijuoma? - Red cat.
10. Kieli? - Kissan.