IRC-Galleria

^lalli

^lalli

on onnellinen <3

Rakas päiväkirja <3Torstai 31.07.2008 10:59

Nyt ei mee hyvin, vaik on kaikki hyvin, mut eilen tuli otettua hieman olutta ja tuli pientä kähinää kullan kans niikun aina >: tai ei alku aikoina.. Kai siinä sitten oli muutakin mukana. Mutta ollaan sovittu jossain vaihees iltaa kumminkin <3 Kun mulle ei sovi nääs nämä alkoholituotteet lainkaan :/ Kyllä se kunigasalkoholi näkyy kumminkin maistuvan jo näin aamu tuimaan vaikka krapulaa ei oo. Joka on itse asiassa vaan hyvä hyvä ;) Varmaa maistuis krapulassa vielä paremmin ja kun sitä ei oo tarpeeks, mut onneks oltiin lähes viikko juomatta ja muutenkin selvinpäin niin ei yhdestä illasta krapulaa tule. Lukuun ottamasta perinteistä mukaan, joka ei sisällä minkäänlaisia kemigaaleja ;) Vai miten on viherpeukolot onks niis ravinteis jotain, jota mun pitäis tietää?? :O
Taas pitäis taas hakee kylmä ohrapirtelö ;) ajattelin juoda kaikki ennenkun rakkaani heräilee tai muutaman voi säästää et heruu sit vaikka laskuihin pari auttavaa kättä ;)
Harmittaa vaan ku eilisen kiistan takia Mikon isukki ei jäänny yökylään, vaikka Mikko olis halunnu ja siitä mä vaan saan syyttää itteeni :// ja yritin hyvittää ja pyyttää sitä anteeks aamulla, mut tää yks jaksaa vetää sikeitä.. Nöf.. jospa sitten ollaan tää päivä melkein selvinpäin ja lähetään picnikille mettää :) On kerta luvannu kaunista säätä <3 Sais jopa vähän arskaa :)
Siinä oli tää ammutuokia ja hyvää huomenta kaikille <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.