IRC-Galleria

^lalli

^lalli

on onnellinen <3

Kihihi.. :DTiistai 09.10.2007 12:03

Niin sitä luulee lopettavansa viimeistään sunnuntaina, mutta tää sama sekoiulu jatkuu.. Tiedä millon loppuu. En kyl pistä yhtään pahaks et on kivaa, mutta kun ei oo rahaa. :// Rupeaa tulee kalliiks tää hauskan pito ja muuta ongelmia mm. perheen kanssa, mutta kun en tahallani loukkaa niitä ja kun en voi asioille mitään, miten ne tulee ja menee.. Eikä ne vaan osaa ymmärtää, kumpa ne vain tajuais, ettei mulla helppoa läheskään aina ole..
Eilisestä sen verran, että taas oli ihan super hubaa nastaa. :) Lähdin duunistakin ilossa mielin himaan ja siitä lähdin raahamaan kaverin kaksi isoa muovikassillista ruokaa vallilaan jotka jäi mulle sunnuntaina, muutenkin paikat hiukan hellinä ;P No joo.. Onneksi "rakkaani" <-- Tosi hyvä miespuolinen ystävä (sinkkuja ollaan) tuli vastaan toiselle puolelle pasilaan. Sporas ei nyt sillein tarvinnut apua, mut ku jäätiin. Kiitos siitä kultaseni :)
Vallilaan kun päästiin, päätin tipahtaa melkein samantien, uutta?? ;) Tarkoitus oli kyllä saada pienet "torkut". Herättyäni olo oli kyllä ihana, joka on aika harvinaista. Hyvään suuntaan täs ollaan menos. Siinä me hengailtiin jonkun aikaa ja vähän tissuteltiin lisää sidukkaa mm. Lähettiin frendin kanssa naapuriin ja ylläri matkalla tuli pieni jano ni päätettin käydä hakemassa muutamat siiderit kaupast. Sinne naapuriin päästyä me jumiteltiin ja dokailtiin ihanassa ihmisseurassa ja hyvän musan parissa. Tutustuin tähän henkilöön tai näin häntä vasta ekaa kertaa ja aivan huippu tyyppi, siis kenen luona me käytiin :)
Otettiin bonarit ja käytiin viel hakemas muutamat siiderit, ennen ku menimme frendille ja nukahdimme silkantie niiden siidereiden ym. jälkeen. Herättiin kahden aikoihin yöllä et vois ottaa tipahduttavat, mut hän tyri ne sit lattialle ja vikat viel :/ .. Jonka olin laskenut hyvällä matiikka päälläni saavani tarvittavan nukahtamiseen. Noh ihan hyvin sain nukuttua vielä sen pari tuntia pienten jeesien ansiosta. Sieltä sit lähdin ennen kuutta duuniin ja duunin jälkeen pakko päästä himaan vähäks aikaa ainakin :) ja olla oikeesti kiltisti ja nätisti pari viikkoa, mutta ennen sitä tai sen jälkeen on pakko nähä muutamaa frendiä, mutta pikasesti.

Ihme lupauksia mäkin itselleni antelen, jospa tän kerran tottelisin :D

Kiitokset kaikkille läsnäolioille <3 Ootte muruja :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.