IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.11.2008 12:54

ollu saikulla taas tällä viikolla.
just.
ei niin kiva.
ja niin ettei eilen olisi ollut muutenkin huono olla ((tosin jo vähän parempi fyysisesti koska sain jo syötyäkkin jotaan..)) ni kaiken kukkuraksi mulla räjähti tuoppi käteen.
olin viemässä sitä keittiöön ja en ehtinny ees sitä pöydälle laskea ku kuulu kauhee krätsähdys. ja noin siitä oli osa mun peukalon sisällä ja sirpaleita oli eteisessäkin ja ja joka paikassa.. eikä se ees osunut mihinkään. yks sano mulle et ei mulla oo niin paljoa voimaa et voisin sen puristaa sirpaleiks.. ja tyty sano tänään et mitä jos mä puristin siihen kaikki agressiot yms.. ja et siks se hajos. ota siitäkin sitten selvää et mitä tapahtu. haha ja yks on yrittäny sit kiroilun voimalla hajottaa mun kahvikuppiakin tänään koska huusin eilen et se oli sen vika koska se huusi "perkele!" siin vaihees ku kaikki tapahtu. mut totuus on et se ärräpää tuli siin vaihees ku se oli jo räjähtäny käsiin.
voitte sit kuvitella et siirryin käyttämään muovituoppeja. nooo..onneks ei käyny pahemmin. et näin meillä, mites teillä? (:

fyysinen kunto on jo parempi mut henkisesti oon paskana.
eräs siilipelosta kärsivä elukka sanoi et alas ei olla tultu ja lujaa.. mut kaks valvottua/painajaismaista yötä on nyt takana. ja alamäessä vauhti vaan kiihtyy.
en kuitenkaan viitsi sitä asiaa täällä puida sen enempää koska se on kahden ihmisen välinen asia ja palaan siihen jahka oon taas voimissani.
sen haluan kuitenkin sanoa ihan yleisestikkin ((koska sen vois sanoa monelle muullekkin..)) et:
se mitä sä näet ei välttämättä ole se mitä mä tunnen.

nauttikaa auringosta, tää jatkaa lepäilemistä neljän seinän sisällä.

muistakaa hymyillä.
ja nauttia niistä ihanista ystävistä joita teillä on.
ne on niitä, jotka pitää pinnalla. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.