IRC-Galleria

Metkaa..
Eipä oo tänne tullu kirjotettuu sitte ku viimeks.. kaikkee on sattunnu ja tapahtunnu mut sovitaan nyt sitten niin et ne tietää jotka tietää ja muiden ei sit tarviikkaan tietää :D Kuunnelkaa vaikka te muut sitten niitä pikkulintujen lauluja.. niillä kun on tapana laulaa.. ei aina kyl järin kauniisti, mut hei hälläväliä, mitäs me niistä ku ei nekään meistä (:

Moon tajunnu jotaan. Oon tosi onnellinen yhden ihmisen puolesta. Son löytänny ihtelleen tytön ja ne on aikuisten oikeesti tosi sulosia yhdessä. Siis niitä vois tuijottaa vaikka kuinka ja kauan. Syötävän ihana pari, suoraan jostaan sadusta <3
uuh mama, onnee heille siis <3 ((Mikä parasta ni kukaan ei varmaan ois uskonnu et mie sanon jotaan tällasta niistä mut pakkohan son sanoa kun se vaan on totta, en oo pitkään aikaan nähny niin ihQa paria))

Mulla on vieroitusoireita.
Kivennäisvedestä. Eilen koko päivän teki mieli kivennäisvettä ja oli IHAN pakko lähtää hakeen sitä. villivadelma **namn** olo parani kummasti heti kun molin juonu sen pullollisen. uuh.

Tää siis vanhenee, eikun nuortuu tällä viikolla sitten taas. ((kuka sanoikaan ettei aikakoneita ole olemassa?! miun komerossain sellaan ainakin näyttää olevan, käytän sitä kerran vuodessa.. )) Älkää antako iän hämätä, son vaan numero, oikee luku on 17. Koska silloin saan taas parisen vuotta lisää aikaa liihottaa täällä kaikkien kiusana. Tärkeintä on, että miun rakkain tulee viikonloppuna tänne juhlistamaan tätä nuortumistani. Se poika vaan on jotain, mistä saattaa vaan unelmoida-oih, joku tyttö saa hänestä vielä unelmapuolison, sitten kun sen aika on. ((mut ei, ei vielä. sen aika ei oo vielä.. saisinko ees hetken pitää hänet viel ihtelläin.. iiiihan pienen hetken olla yksi ykkösistä, joohan?!))
Mistä tulikin mieleeni et moon vissiin ens viikolla majoittautumassa sen pikkuusen luo muutamaksi päiväksi. Minuu tarvitaan nyt ja kohta enemmän ku ennen. Ja se jos mikä tuntuu hyvältä (: Moon ehkäpä todella hyvässä asemassa, koska tyttöjä tulee ja tyttöjä menee mut hei moon ihan vakkarikamaa sen pojan elämässä enkä meinaa kadota minneen.. (: Eli tytöt hei, mie tuun kaupanpäällisenä :D
Wohoo eiks ookki kivaa?! Nooh jos tytöt on kilttejä, ni sit mieki lupaan olla.. (;

Huomenna taas pakertamaan opiskelujen pariin, nooh ei paha. Me käydään vaan tossa ihan lähellä tutustumassa johonkin aiheeseen ja sitten moonkin jo vapaa taas loppupäivän. Eli parin tunnin jude vaan huomenna. Damn, moisin kyllä halunnu kokee taas sen ahaa-elämyksen joka tulee siitä kun tajuaa osaavansa jotakin uutta :D Eilen koin sellaan elämyksen ja kieltämättä se tuntui hyvältä.

mutta nyt vaatteet niskaan ja ulos ovesta.
Katsomaan minne tuuli kuljettaa..
No joo, minen kyllä ihan tarkkaan osaa sanoa että minne moon nyt menossa mutta.. elämä on täynnä yllätyksiä.

Muistakaahan hymyillä.
Se tuntuu hyvältä ja tekee ihmeitä - kannattaa siis kokeilla vääntää suupielet korviin (:

-palaillaan-



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.