IRC-Galleria

Moon muuten aika onnellinen. (:
Tiiättekö et erilaisuus tappaa?
Miun mielestä erilaiset täydentävät toisiaan. Mikä tekee siitäkin kovin kaunista.
Vaan erilaisuus on joidenkin mielestä pahasta.
Muuut hälläväliä :D
Son muuten niin et ei pidä mennä massan mukana ja olla vaan harmaata, kannattaa ottaa ilo irti siitä, jos joku pitää sinnuu väripisteenä harmaan massan keskellä. Se tuntuu hyvältä kun joku sanoo niin ja kun vielä tiedät sen toisen tarkoittavan sitä.
Jos soon erilainen ni kannattaa olla ylpee siitä. Erilaisuus on kaunista, niille jotka osaavat arvostaa sitä.
Mitä siitäkin tulis jos me kaikki oltais samanlaisia? Noh, ei mitään muuta ku sotia vaan enemmän. Itkua, surua ja murhetta. Luulen et se ilo jäis aikalailla pois listasta. Siitä saattais näkyä vilahduksia muttei solis mitenkään pitkäaikaista.
Joten nautitaan siitä, että me ollaan erilaisia, ei tehdä siitä mitään numeroa tai ongelmaa. Ollaan aidosti omia persooniamme, kyllä ne jotka välittää ja joita kiinnostaa ni ymmärtää.
Miulle on monesti sanottu että miusta pidetään ja minnuu rakastetaan juuri sellaisena ku moon. Ei tarvitse koittaa muuttua ollenkaan tai esittää mitään. Noista sanoista pidän kiinni lujasti, sillä se joka ymmärtää mitä nuo sanat merkitsevät, ymmärtää myös sen kaiken kauneuden ja elämän tarkoituksen. Et voi koittaa muokata toisesta omaa peilikuvaasi. Ne jotka arvostavat sinua ja ovat tukena silloin kun sinulla on vaikeaa ovat niitä joista kannattaa pitää kiinni.
Mutta olkaa valppaina, murhamies on vapaana.

Tänään teki mieli taas hypätä junaan.
Pakata kamat ja matkata isoäidin luokse seinäjoelle.
Ja vaikka muuttaa sinne, mutta sitten tajusin et kaikki aikanaan, meen kyllä käymään siellä ja kaikkea mutta mulla on täällä kaikki miulle rakkaimmat ja kohta putkahtaa maailmaan uusi tulokas, pikkuune, jonka turvana saan olla. Minua siis tarvitaan täällä.

Ja poispääsy auttais unohtamaan..Enpä usko, hetkeksi kyllä varmasti unohtaisi ne asiat jotka sattuu mutta, ainakin miun isoäitini kanssa nekin paranisi, ainaki hää jaksaa auttaa ja kuunnella ja mikä parasta olla olemassa. Eikä poispääsy ratkaise mitään. Mua ärsyttää sellaat ihmiset jotka "pakenevat paikalta.." asioista pitäisi pystyä puhumaan, mutta turha on puhua sellaiden kanssa jotka ei vaan ymmärrä.

Yhteen ystiin, en kyllä tiedä onko hää enää ysti vai ei.. mun tekis mieli ottaa yhteyttä. Sellaaseen jonka kanssa on koettu paljon ja jonka kanssa kokemaa ei vaan voisi heittää roskakoriin. Haluaisin että se tyty tietää kuinka paljon se miulle merkitsee ja toivon ettei se vaan koskaan käännä selkää. Hää tuntee miut ja tietää että moon mikä moon ja on ainakin tähän asti arvostannu sitä. Haluaisin ettei hää katoa mun elämästäin. Tiedän et mäkin osaan olla tosi idiootti, mut niinhän me kaikki. Ei aina vaan voi olla hyvä päivä. hmm.. sanoin tänään jotain pahasti ja haluan pyytää anteeksi. Joten anteeksi jos luet tätä.
Ja siitä ainakin tiedät tarkoitanko sinua..jos ymmärrät tämän: "varo sit sitä tanzaanian tuholaista.." Ei vaan saa hävittää.
Mentäskö kahville ja puhuttais? Nyt on vaan niin paljon sydämellä.

okei mut
**itku-itku-viilto-viilto**
kaiken tämänkin jälkeen mulla on hymy niin herkässä :D
sanoilla et mua voi satuttaa.
Piikkilankaa punon sydämeni ympärille.
Sydämeni lukitaan ja vain harvat saavat lukkoon sopivan avaimen.
Ne harvatkin testataan, tutkitaan ja punnitaan ensin.
Ne harvat todella ansaitsevat avaimensa ja ne toiset..ansaitsevat rangaistuksensa: avaimettomuutensa.



<3 <3 PITÄÄ OSATA EROTTAA JYVÄT AKANOISTA <3 <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.