IRC-Galleria

Diibadaiba (: Maanantai 30.01.2006 21:00

Ohhoh, tuli sit taas numeraalisesti vanhennuttua mut muuten kyl ihan vaan nuorruttua muutamalla vuodella tossa viikonloppuna.. eikä tuntunnu missään.. (;
no okei otin kyllä ihan iisisti mutta sunnuntaina silmä näytti siltä ku oisin turpaani saanu, olihan sekin herätys :P
mut HEI EI SOO MAHOLLISTA:
a) muistikuvat täysin kristallia
b) ei tippaakaan kuningas alkoholia ((kai..?! voiskohan joku vahvistaa tän tiedon..?))
c) kukaan ei uskalla alkaa mulle koska moon niin hurja tyty ettei toista ookkaan... (;

Naah, mut kumminkin umpeen se silmä ny oli kovaa vauhtia menossa syystä tai toisesta... Tyty kävi vastahakoisesti lekurilla ja sai apua.. ((joo siis hei fyysisiin oireisiin, EI niihin henkisiin ongelmiin...eli moon yhtä sekasin ku aina ennenkin, ellen sit jopa hiukan enempikin jo.. tiiät jos tunnet..muussa tapauksessa sul ei oo harmaintakaan aavistusta asiasta))
Mut joonen, juhlimiset siirrettiin siis ihan tieten tahtoen toiseen ennalta sovittuun/mietittyyn ajankohtaan, mutta mutta.. nyt sitäkin varjostaa pieni murhe.. miun ystinen on kipee.. ja..sei oo hauskaa ollenkaan ei se vaan nyt sovi kuvaan tollaan taudin poikanen ei ei ei, käskekää sen mennä pois joohan?! HEI JOOHAN?! siis sen taudin pojan ja joo sen äidin ja isänkin jos se nyt siitä on kiinni, mut älkää miun tytyä mihkään ajako okei?! No hyvä jos meil nyt on diili siitä, kiidet sulle (;

Jeps mut siis perjantai meni ihan jees. Leipoessa ja sain kai sit haalittua taas kokoon muutaman pikkusiskon pisteenkin, mut ei siitä sen enempää, ei ainakaan nyt... Illalla miun piti kovasti lähtee digaan punkkia, mut hei, ei siitä mitään tullu ku pilkkisin ihan kybällä ja nukahinkin sit aika pian.. Mut sainpahan..
tai siis Uuh mama, oli ihQa tuntea ihtensä pikku rinsessaks, sellaan pikku rinssi minust piti hurrrrrjan hyvää huolta muutaman tunnin perjantaina. Uuh, ikuna en kyllä vaihtais pois sitä poijkaa. Son vaan niiiiin paras. Huomenna mun pitäis pakata kimpsut ja kampsut ja raahautua sinne poijjaan luo - yökylään, niinku sanotaan :P Aamuherätys voi olla tuskaa mut hei, kunhan pitää positiiviset ajatukset mielessä ni niistäkin selviää. Ja saanpahan ainakin hymyllä kuorrutetun herätyksen keskiviikko aamuna..aivan varmasti :P

Lauantaina kävin sitten kahtomassa sen kohutun ja paljon puhutun matin.. Juuh olihan se elokuva.. leffa muiden joukossa.. en oikeen tiiä et mitä mieltä moisin siitä leffasta.. toisaalta soli.. ja toisaalta sitten taas.. nooh.. en viitti nyt tässä alkaa analysoimaan sitä kun tiiän et miun ainaki yks ystisein on menossa kahtoon sen tällä viikolla ja toinen sitten taas jossain vaiheessa.. et annetaan sen asian jäädä niille sijoilleen ja palataan siihen sitten myöhemmin uudelleen jos niikseen tulee ja jos tarvetta nähdään ottaa asia uudestaan esille. Pääasia kai on et moon ny kunnon kansalainen ja moon käyny kahtoos sen. Muistan kun jossain lehdessä luki melko isolla muutama viikko sitten jotain että... "sillä ei oo sydäntä ollenkaan joka ei kiirehdi kahtoon mattia.." tai jotaan sellasta en mie tiiä.. mut miulla on ja mie menin heti kun inspiraatio iski.
Ny moon miettinny et onkohan miun isoäidilläin ollu jotaan tärkeetäkin asiaa tai onkohan joku asia painannu sydäntä ku hää on koittannut eilenkin soittaa miulle.. hmm.. pitäisi varmaankin soittaa takaisin mutta on toi saldo aika finiittoon jupistu tai ehkä pikemminkin naputettu mutta kuitenkin. On se miun mummoin vaan niin teräsmummo että huhhuh, vaikka ropisis ukkoja niskaan ni aurinko kyllä paistaa heti kun saa mummon langan päähän.. juuh uskokaa tai älkää mut niin se vaan on :D uuh mama, son miun ja moon siitä kyllä niin ylpee etten meinaa kyllä ees toisille lainata sitä mummua. *** NÄPIT IRTI SIITÄ TYTYSTÄ!!! :D *** ((jahhah taas tää meni tähän mut hei.. parempi jatkaa sitte vaa...))

Mie tajusin viime yönä et miten onnellinen moon.
Miullahan on kaikkea. siis sitä mitä ihminen tarvii. On rakkaita ja rakkautta. Ni miks ees vaivautuis valittaan? Ei mikskään mut meillä ihmisillä on vaan sellaan tarve saada jupista ja ei kaikki päivät vaan voi olla kaameen hyviä ja sillon aina on jotaan jupisemista.. Joten suodaan se anteeksi kaikille ja koitetaan muistaa et kai se kuuluu niihin ihmisoikeuksiin.. ((haha. annetaan itsemme ainakin uskoa niin..))

En mie ees tiiä et mitä moon ny tähän korjoittannu ku miulla on tässä yks ja kaks rautaa tulessa samaan aikaan joten jotaan on varmasti jäänny sanomatta.. mut ehtiihän sitä.
Paras syndelahja oli esim tällaan:
"SUOMI TEKI MAALIN, TARJA VOITTI VAALIN!" tai "TARJA HALONEN, TARJA HALONEN" ja viikonlopun parhaimmat numerot oli 51,8 ja 48,2 HAA: kansa ((tai siis tarpeeksi suurinosa kansalaisista..)) teki tosissaan ainoon ja oikeen valinnan ja lähetti saulin takas investointipankkiinsa ja anto Tarjan olla Tarja isolla T:llä taas seuraavat kuusi vuotta. Kiidet siitä niille jotka sen ansaitsevat, niille jotka raapustivat äänestyslappuunsa numeron 9 (: Go Tarja GO!!

jepulis mut hei palaillaan.. Pitänee mennä lääkitsemään tuo simmuni..
ja varokaahan niitä pimeässä loistavia kiilusilmiä..



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.