IRC-Galleria

jjeijei.Torstai 02.02.2006 17:22

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1.Minulla on joskus tapana matkia ihmisiä, kun katson telkkaria. Jos ne sanoo jonkun sanan/nimen tms jotenki jännästi, mun on pakko sanoo se itsekin ääneen ja saatan hokea sitä monta kertaa. tätä tapahtuu yleensä vain ollessani yksin.

2.Kun olen koneella ja web kamera on minua kohti, (vaikka johto ei edes olisi koneessa kiinni) minun on käännettävä kamera pois itsestäni, ettei kukaan vaan voi seurata minua kameran kautta.

3.Lauleskelen joskus (TOSI HARVOIN, ja vain sillon kun mulla on tosi tylsää) johonkin deodorantti pulloon tms. ja silloin kun tiedän olevani yksin :D

4.Tarkistan joskus kouluun lähtiessäni monta kertaa, että onko minulla varmasti vaatteet päällä. saatan jopa koulumatkalla kurkistaa takin alle, onko paita päällä. joo, olen ehkä joskus vähän vainoharhainen :D

5.Jos olen suihkussa, minun on kurkistettava monta kertaa saunan puolelle, ettei kukaan ole lauteiden alla tai kiukaan takana piilossa. Saatan tarkistaa saunan monta kertaa ollessani suihkussa. tätäkin tapahtuu vain silloin, kun olen yksin kotona.


kaptri
Tuulimieli-
||sartsa||
uttniM
Sinful^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.