IRC-Galleria

Joulu 2007Lauantai 22.12.2007 18:29

Tänä jouluna en laittanut yhtäkään joulukorttia! Ei ei, ei siksi etten olisi viittiny tai ehtinyt vaan yleensä kortteihin käyttämäni rahat ja voimat laitoin tänä vuonna Joulunlapsi-keräykseen. Osallistuin kyseiseen keräykseen kahdella paketilla (2-4-vuotialle), jotka ovat jo matkanneet Romanian ja Moldovian köyhille "kaatopaikka"-lapsille. Lapsille, joilla ei ole yhtään mitään. Lapsille, jotka lukitaan kaatopaikan vieressä oleviin hökkeleihin siksi aikaa, kun isä tonkii kaatopaikalla ja äiti on kerjäämässä. Lapsille, jotka eivät ehkä koskaan ole tunteneet aikuisen rakkautta tai hellyyttä. Lapsille, joiden katse on kuin vanhuksen katse, vaikkei elinvuosia vielä ole montaa. Lapsille, jotka eivät osaa kuvitellakaan sellaista yltäkylläisyyttä, joka täällä meillä Suomessa on.

Halusin tänä jouluna toivottaa paketin välityksellä rakkautta ja lämpöä jollekin tälläiselle lapselle. Onko se pois joltain ystävältäni? Loukkaantuuko joku, joka ei saakkaan tänä jouluna minulta kiireessä väkerrettyä joulukorttia? Jos näin tapahtuu, kyseinen henkilö ei ole oivaltanut joulun suurinta merkitystä!

Vaikka käytin näkyvät keinot muuhun hyvään jouluiseen, en silti ole unohtanut ystäviäni ja rakkaitani täällä kotiSuomessakaan. Jokainen heistä on sydämessäni ja ajatuksissani.

RAUHALLISTA JA SIUNATTUA JOULUN AIKAA JOKAISELLE JA TAIVAAN ISÄN JOHDATUSTA TULEVALLE VUODELLE, ARMON VUODELLE 2008!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.